Железен режим стяга Бруно на "Армията"

Акрапович е изключително темпераментен

Край на нощния живот, закъсненията и въвеждане на железен режим! Това очакват футболистите на ЦСКА след идването на новия треньор Бруно Акрапович на "Армията".
Босненецът сензационно напусна "Локомотив" (Пд) и днес се очаква да направи първата си тренировка начело на "червените". Със "смърфовете" Бруно спечели две купи на България и една Суперкупа, а на "Армията" целта му ще е само една - шампионската титла.
Бившият съотборник на Юрген Клоп в германския "Майнц" е известен с твърдата си ръка - той не търпи никакви издънки на футболистите и ги наказва жестоко при всяка такава. В последните три години той на няколко пъти освобождаваше и глобяваше играчи заради нарушения на правилата. Именно желязната дисциплина е един от основните фактори за успехите на "Локо" под негово ръководство. Акрапович кара футболистите си да тренират от 8 ч. сутринта, а закъсненията са недопустими. В началото това доведе до сериозно недоволство и дори присмех, но по-късно резултатите доказаха правотата на методите на босненеца. Огромен плюс за Бруно са и полиглотските му възможности - треньорът говори цели девет езика. По този начин Акрапович няма да има никакъв проблем с комуникацията в съблекалнята на "Армията", където са събрани футболисти от куп националности. Треньорът може да говори на български, сръбски, немски, английски, френски, испански, италиански, турски и дори албански език.
"Ще видя какви са клаузите в договора и ще отговоря на всички въпроси - заяви Крушарски пред БНР. - Аз проблеми нямам с никого. За никой не съм се оженил и за никого не съм се вързал. Като иска, той решава и напуска, но има правила в играта. Нямам вариант за нов треньор. Но има хора, които са работили достатъчно време с него, за да продължат тактиката каквато е. Никой от ЦСКА не ме е търсил. Ако искаха, да го бяха направили по-рано. Проблемът е техен, не е мой."

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене