Николай Михайлов също пипна коронавирус

Николай Михайлов

Лошите новини за селекционера на България Георги Дерменджиев и Левски продължават, след като капитанът на "сините" Николай Михайлов също е с положителен тест за коронавирус и напуска лагера на "лъвовете", като влиза в 14-дневна карантина, "съобщава "Спортал".

32-годишният вратар се очакваше за пази за "трикольорите" в предстоящите мачове от Лигата на Нациите с Финландия и Репубика Ирландия, след като Пламен Илиев има контузия в кръста и е аут за мачовете.

Новината е много лоша и за клубния тим на Михайлов. До днес общо 13 играчи на "сините" бяха с положителен тест за COVID - 19. Сега вече и опитният вратар се присъединява към този негативен списък на Левски. Така със сигурност Ники Михайлов е аут и за мача с ЦСКА-София, който Левски ще настоява още повече да бъде отложен, тъй като няма действащи футболисти в наличност.

Дерменджиев пък остава на разположение с Мартин Луков и Иван Караджов, като се очаква да бъде викнат и трети вратар.

Михайлов се присъединява към Кирил Десподов, Георги Костадинов, Тодор Неделев, Антон Недялков и Исмаил Иса, които пропускат мачовете с Гибралтар, Финландия и Република Ирландия.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене