Забъркват Божинов с надарена секретарка

Жаклин има голям естествен бюст

22-годишната варненка Жаклин: Чатът с него е фалшив

Чат между нападателя на "Левски" Валери Божинов и провокативна едрогърда секретарка лъсна в интернет пространството. В него нападателят заговаря 22-годишната Жаклин Георгиева и иска нейна снимка от последната й фотосесия, след което получава палав кадър.
Навремето подобен разговор на Валери в социалните мрежи доби голяма слава. Тогава той се обърна към мацка с думите: "Малко коте, секс има ли?".

Георгиева работи като секретарка
Георгиева работи като секретарка

"България Днес" се свърза с инфлуенсърката Жаклин, за да я попита дали диалогът между нея и Валери е автентичен. Надарената блондинка има над 120 хиляди последователи в инстаграм. Тя категорично отрече да е общувала с футболиста.

Валери Божинов обича чатовете
Валери Божинов обича чатовете

"Чатът е направен от някое момче с фалшиви данни. Все едно са ми хакнали профила и съответно е фалшив. Аз нито търся слава, нито нищо. Просто някой си прави пари от мой фалшив инстаграм, ама хората са доста наивни", ядоса се Георгиева.

Въпросният чат е фалшив, твърди блондинката
Въпросният чат е фалшив, твърди блондинката

Тя е завършила Икономическия университет във Варна. Работи като секретар на общинския съвет в село Аврен, Варненско. В профила й във фейсбук стои семеен статус: необвързана. 22-годишната хубавица описва себе си като емоционална, истинска и винаги позитивна. Самата тя често участва в благотворителни инициативи.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Вижте как изглежда Ален Делон днес (Снимки)
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа
Селфи дисморфия – модерната болест на социалните мрежи

Напишете дума/думи за търсене