Тигъра лежи с прободено сърце

Пейдж има интереси и извън голфа

Най-известният играч на голф в света Тайгър Уудс, който е и не по-малко прочут женкар, лежи в болницата с наранено сърце. След над 120 имена на жени в тефтерчето си и провален заради изневери брак Тигъра разбра какво е ревността.

Американецът бе подложен на процедурата микродискектомия, за да се премахне фрагмент от гръбначния стълб, който притиска нерв. Това е четвърти случай, в който му се прави такава операция, като предишните бяха през 2014-а и 2015-а. През 2017-а бе подложен и на голяма операция на гръбнака. След като го изпишат от лечебното заведение, голфърът ще трябва да почива известно време, но има голяма вероятност да се появи на Мастърса през април, пише "Дейли рекърд".

Но не болката в гърба е най-тежка в момента, твърди изданието, позоваващо се на източник от клиниката в САЩ. Самият Уудс признал, че ревнува приятелката си, също голфърка - Пейдж Спиранак. Русокосата сексбомба късала сърцето на Тигъра с палавото си поведение и понякога невъздържани коментари. Последния случай е от малко повече от месец преди операцията му, когато над 60-годишният му колега Грег Норман си пусна снимка от плажа, а Пейдж коментира размера на "пакета" му, очертан от банския. Но Тигъра така и намерил случай да повдигне въпроса за поведението на любимата си и собствената си ревност. Това явно ще почака, твърди източникът на "Рекърд".

Тайгър Уудс
Тайгър Уудс
Грег Норман е във форма
Грег Норман е във форма
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
3 типа жени, които мъжете никога не изоставят
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви

Напишете дума/думи за търсене