Седмичен хороскоп: Романтична среща и ново запознанство, дар от съдбата, за Стрелеца
25 Януари 2021370
Автор: Алена

ОВЕН: РУТИНА

Работа: Във втората половина на месеца вече усещате умората от началото на годината, а звънчетата на шейната с подаръци отдавна не се чуват. Затова се откажете от начинанията и ако се налага, се отдайте на рутинните си служебни задължения, вместо да допускате грешки заради разсеяност. След седмица ще си върнете добрата форма. От понеделник бъдете справедливи към исканията на близките, колегите и партньорите си и търпеливи при разговори с тях, ако имате да изяснявате недоразумения. Пазете се от финансови загуби. Отложете пътуванията. Получена и непроверена от вас информация може да доведе до финансови загуби.

Здраве: Здравето ви е стабилно, въпреки че може да се оплаквате от главоболие заради преумора или ако страдате от проблеми с очите и от хронична мигрена.

Любов: Вечер забравете компаниите и си оставайте у дома. Ако сте ядосани, не допускайте агресия към семейството си и особено към интимната си половинка.

ТЕЛЕЦ: УСПЕХ

Работа: В началото на седмицата нямате повод за притеснение. Новите задачи, чието начало поставяте, ще ви донесат успех, признание, но и възможност да обогатите знанията и уменията си. Проведете деловите си срещи, може и в почивните дни, особено ако сте на ръководен пост, защото са успешни и ще поставят основата на добри приходи. От понеделник имате сили да се справите с трудностите. Пътуване ви носи полза. В нервността си сте способни да предизвикате загуби на работното място. От вас зависи да не се предавате във властта на емоцията, за да постигнете целите си и да стабилизирате финансовото си състояние.

Здраве: Не забравяйте, че за главоболието от погълнатия алкохол заради официални срещи и вечери не ви е виновен никой. Може да сте недоволни от самите себе си.

Любов: Завистници искат да ви навредят с интриги и клевети. Пазете се от провал на брака или на интимната си връзка, ако още не сте създали семейство.

БЛИЗНАЦИ: УМЕРЕНОСТ

Работа: В дните от четвъртък до неделя на работното място успехът е с вас, ако обмислите добре начинанията и не сте прибързани. Тези от вас, които са уговорили делови срещи, да не вземат импулсивни решения. Настроението ви е отлично, уверени сте в силите си, но въпреки това успехът може да ви изневери. От понеделник очаквайте новина за подобряване на материалното си състояние - заслужено и навременно. Признанието и приходите ви са гарантирани, ако сте разумни и търпеливи. Не се захващайте с нови задачи. Съдбата ви поднася изненади, затова бъдете внимателни и не давайте обещания за заеми или инвестиции.

Здраве: Седмицата обещава стабилно здраве на всички вас, които не пушите или поне временно сте спрели цигарите. Останалите да се предпазват от дихателни проблеми и алергии.

Любов: Овладейте емоцията си дори и ако сте много ядосани на интимната си половинка заради липсата на хармония в отношенията ви, особено ако причината е ваша изневяра.

РАК: ДОБРИ РЕЗУЛТАТИ

Работа: В началото на седмицата добрите резултати ви радват дори и ако сте все още неопитни в частния бизнес. Неизбежни са конфликтите с вашите началници заради спор, който отказвате да приключите. Бъдете почтени към своите колеги, ако през почивните дни ви повикат на работа. Не се крийте, изключвайки мобилния си телефон. От понеделник сте самоуверени и амбицирани да се справите с предизвикателствата, но е време да преразгледате вече създадените от вас делови отношения и ако се налага, да ги прекратите. Бъдете прозорливи при провеждането на делови разговори и подписването на дългосрочни договори.

Здраве: Здравето ви е нестабилно. Почивайте си повече. Не забравяйте, че времето е променливо и е зима. Откажете се от спиртните напитки дори при промени в настроението ви.

Любов: Седмицата ви позволява възстановяване на хармонията в семейството. Не пропускайте да бъдете вечерта с любимите си хора, които ви очакват с вкусна вечеря.

ЛЪВ: УПОРИТОСТ

Работа: Както винаги от четвъртък до неделя, рискувайки почивката си, се справяте блестящо с професионалните си задължения. Ваши колеги правят опити да ви поканят на обяд, за да не смогнете да завършите в срок задачите си, но вие не се поддавайте на тази провокация. От понеделник оценката за вашата работа е висока и подплатена с добри финансови постъпления. Горди сте с постиженията си. Очаквайте приходи и от приключването на отдавна започнати начинания, които отлагахте заради липса на време. На работното място успехът ще бъде с вас. Не бъдете прибързани и тактично посочете на своите колеги допуснатите грешки.

Здраве: Здравето ви е нестабилно заради личните проблеми, които ви изнервят без причина, но повлияват физическото ви състояние. Предпазвайте се от депресивни състояния.

Любов: Вечер се отдайте на семейството, ако сте го създали, и на любимите си. Изживейте приятни романтични мигове. Стабилизирайте отношенията си у дома.

ДЕВА: ПРИХОДИ

Работа: През първите четири дни на седмицата проблемите на работното ви място са незначителни. Отстранете ги и бъдете дейни, за да не пропилеете възможността за приходи. Не разчитайте на късмета си, а се заемете сами с осъществяване на плановете си за деня. От понеделник на добри приходи може да разчитат всички, които се занимават с бизнес или с търговия на интелектуална собственост. Имате възможност да предприемете действия, чрез които да попълните бързо банковата си сметка, но не рискувайте и не разчитайте на късмета, а на разумни инвестиции в проекти с бърза възвръщаемост.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако се предпазвате от инфекциозни заболявания и простуди. Възможни си проблеми, свързани с нервното напрежение.

Любов: Не се отказвайте от романтичната среща, която сте уговорили. Ако не сте семейни, тя е възможност за сериозно партньорство. Влюбените да обявят годежа си.

ВЕЗНИ: АНАЛИЗ

Работа: Първите дни на седмицата са успешни и задачите ви носят постъпления. Анализът на постигнатото до момента е задължителен, защото ви гарантира успех на работното място. Бъдете реалисти. Не се доверявайте на подвеждаща информация. Вашите импулсивни решения и емоционални реакции може да ви навредят. От понеделник се отдайте на рутината, без да отвличате вниманието си със странични занимания. В противен случай сами ще блокирате своя шанс да приключите със задачите си в срок. Не бягайте от отговорност. Преценете къде допуснахте грешка в изминалите дни.

Здраве: Здравето ви е отлично, ако не си създавате проблеми заради необмислените си действия. Стабилността на отношенията ви също е гаранция за добро здраве.

Любов: Радвате се на хармония в личните отношения, ако не проявявате съмнения във верността на половинката си. Дори и преуморени, не пропускайте да се отдадете на чувствата си.

СКОРПИОН: ИМПУЛСИВНОСТ

Работа: Защо ли в началото на седмицата сте склонни да реагирате негативно импулсивно на всяка изречена дума или критика? Отговора можете да дадете само вие. Ако сте сдържани, ще избегнете конфликтите на работното място. Всички рисковани начинания са провал. Не е желателно да пътувате, ако сте гневни на някого. От понеделник начинанията ви носят удовлетворение само ако сте получили нужната подкрепа. Не проявявайте доверчивост. Не навлизайте в спорове. Ако сте решили да създадете свой бизнес, преценете дали сте достатъчно стабилни финансово и си вземете предварителна астрологична прогноза.

Здраве: Ако пренесете нервното напрежение от работното място и в дома си, ще се изпокарате с близките си. Не допускайте появата на здравословни проблеми.

Любов: Вечерта останете със семейството си. От вас зависи да възстановите хармонията в отношенията с интимната си половинка. Сексът ви зарежда със сили.

СТРЕЛЕЦ: РЕШИТЕЛНОСТ

Работа: От четвъртък ви съветвам да обмислите промени и да предприемете решителни действия, за да избегнете финансовите загуби. От вас зависи да съхраните спестяванията си. Занимавайте се с професионалните си задължения, без да обмисляте как да си тръгнете по-рано от работа дори и ако работите в почивните дни, за да не си навредите. От понеделник ви очакват предимно материални успехи. Не пропилявайте шансовете си за доходна работа заради прекалено дълъг размисъл и колебливост. Разпределете задълженията си правилно, за да завършите започнатите задачи.

Здраве: Обърнете внимание на здравето си, защото сте податливи на инфекции. Прекалената ви чувствителност е причината за депресивни състояния.

Любов: Очакват ви романтична среща и ново запознанство, дар от съдбата, ако не сте семейни. Възможни са проблеми в семейството и сцени на ревност, ако сте допуснали изневяра.

КОЗИРОГ: ОТГОВОРНОСТ

Работа: Първите два дни от седмицата са успешни за вас, но в почивните отказът на близките ви да се съобразят с вашите желания ви потиска. Страдате, защото се чувствате нещастни и неразбрани, но на работното място е спокойно и отхвърляте много работа. Служебните ви задължения изискват да сте отговорни. От понеделник не давайте заеми. Бъдете внимателни при обсъждане на работа, свързана с обществени организации и финансови документи. Внимателно се запознайте със съдържанието и значението на документите. Имате проблеми в общуването, ако сте прекалено претенциозни и изискванията ви към околните са ненужно високи.

Здраве: Доброто ви настроение се дължи и на стабилното ви здраве. Не се напрягайте с физическа работа, за да избегнете травмите, на които за пореден път сте податливи.

Любов: Не се впускайте в любовни приключения. Очакват ви разочарования, които ще оставят задълго неприятно впечатление у вас.

ВОДОЛЕЙ: ПОСЕЩЕНИЕ

Работа: От първия ден на седмицата задълженията ви изискват да работите до късно. Не спорете с колегите си как да разпределите задачите. Ако имате посещение на свои задгранични партньори, не провеждайте делови разговори или ако са настоятелни, сторете го в почивните дни. От понеделник бъдете критични към постъпките си и не се изненадвайте, ако се опитат да ви измамят. Неувереност в силите ви е причина за дистанциране на хората от вашето обкръжение. Бъдете сдържани в общуването с непознати и не споделяйте плановете си. Няма да ви подминат предложения за нова или допълнителна работа, които може да приемете, ако са доходоносни.

Здраве: Пазете се от здравословни проблеми, които предизвиквате сами, защото забравяте, че работата ви е много в началото на годината, но е редно да си давате почивка.

Любов: Заради грижите през седмицата сте пропуснали три пъти да отидете на романтична среща и сте засегнали сериозно интимната си половинка. Дали ще ви прости, зависи от вас.

РИБИ: СТАБИЛИЗАЦИЯ

Работа: В началото на седмицата си отговорете какво очаквате през следващия месец. Стабилизирайте служебните си позиции. Заемете се с рутинната си работа и си гарантирайте приходи от завършени задачи. В почивните дни се отдайте на развлечения и ако имате възможност, пътувайте. Осъществете нови познанства и разрешете битови проблеми. От понеделник бъдете тактични и умерени, защото вашите колеги отказват да приемат съветите и идеите ви. Явно ги поднасяте с тон, който изисква пълно подчинение или пък звучи наставнически. Заемете се със задълженията си. Не се надявайте на странична подкрепа, работете сами и очаквайте бързо и лесно разрешаване на финансови проблеми.

Здраве: Грижете се за здравето си. Не прекалявайте със спиртните напитки и се пазете от травми. Болестите при безотговорност може да се превърнат в хронични.

Любов: Проявете умереност в чувствата си и не се впускайте в нови интимни връзки. Не отказвайте среща със своите интимни половинки и поговорете за годеж и брак.

Букмейкъри: Принц Хари и Меган Маркъл ще кръстят дъщеря си на принц Филип

Букмейкъри: Принц Хари и Меган Маркъл ще кръстят дъщеря си на принц Филип

Според прогнозите на букмейкърите принц Хари и съпругата му Меган Маркъл ще кръстят дъщеря си на принц Филип, пише сайтът на сп. "Пийпъл". Двойката оповести през февруари, че очаква второ дете и впоследствие разкри, че бебето ще е от женски пол, предава БТА. "Да има момче, а после момиче - какво повече може да си пожелае човек

Порноактриса талисман на "Виляреал"

Порноактриса талисман на "Виляреал"

Финалът в Лига Европа е на 26 май, но "Виляреал" вече взе преднина пред опонента си "Манчестър Юнайтед". Ако не на терена, то със сигурност на трибуните. "Жълтата подводница" ще бъде подкрепяна в първия си финал в евротурнирите от една от най-известните испански порноактриси. Става дума за Аполония Лапиедра

Росен Петров стана баща на дъщеря

Росен Петров стана баща на дъщеря

Росен Петров (50) стана баща на момиченце. Първородната дъщеря на известния сценарист и тв водещ проплака на 8 май в 20 ч в болница “Токуда”. С нея го дари любимата жена на Петров - Десислава Нешева (38), която е доктор по генетика и автор на изследването за произхода на древните българи. Момиченцето се роди 3,100 кг и 50 см високо

Кейт Уинслет без капка грим в драматичния сериал “Мер от Ийсттаун”

Кейт Уинслет без капка грим в драматичния сериал “Мер от Ийсттаун”

Кейт Уинслет - талантливата британска актриса, която отдавна се нареди сред най-известните холивудски лица, заминава за Филаделфия през есента на 2019 г. заради една важна задача. Тя е твърдо решена добре да вникне в атмосферата там, да овладее до съвършенство типичния акцент за местните (толкова сложен за всички останали)

Бориело изловен с бившата на Рамацоти

Бориело изловен с бившата на Рамацоти

Марко Бориело за пореден път доказа защо е смятан за един от най-големите плейбои в европейския футбол. Бившият нападател на "Милан", "Рома" и "Ювентус" вкара ентата красавица в леглото си. Бившата съпруга на Ерос Рамацоти - Марика Пелегринели, е последната дама, която не успя да устои на чара на Марко

Делото срещу Кевин Спейси може да бъде прекратено

Делото срещу Кевин Спейси може да бъде прекратено

Мъжът, обвинил американския актьор Кевин Спейси в сексуални посегателства, е отказал да даде съгласието си за публичното огласяване на своето име в хода на внесения от него иск за съдебно споразумение. По този начин делото срещу Спейси може да бъде прекратено, съобщава телевизионният канал Си Ен Ен. Разглеждащият делото федерален съдия на Южния

Овен
Здраве: ★★★★ Любов: ★★★★★★
Късмет: ★★ Работа: ★★★★
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Напрежение има пред съда в Разлог, където се гледат дела по УБДХ срещу петима роми, участвали в масовото сбиване пред заведение в града в четвъртък вечерта. Полиция и жандармерия огладиха сградата, както и подходът към ромската махала, за да не се стигне до сблъсъци между българи и роми. Около 100 души окупираха улицата пред Съдебната палата

Гейовете са обвинени, че действат срещу властта През 1951 г. в България са приети нов Наказателен закон (НЗ) и нов Наказателнопроцесуален кодекс (НПК). Така и у нас по съветски образец се създава законова рамка за преследване на хомосексуалистите. В член 176 на НЗ е записано: “За полово сношение или полово удовлетворение между лица от еднакъв пол

Сондата, превозваща първия марсоход на Китай, успешно кацна на Червената планета рано сутринта в събота, пекинско време, съобщава Радио Китай. „Тиенуън-1“, състоящ се от орбитален апарат, спускателен модул и роувър, беше изстрелян на 23 юли, 2020 г. Това бе първата стъпка на Китай към планетарното изследване на слънчевата система

Камен Воденичаров вдига наздравица за празника си след ефир

Моделка заряза Супер Марио

Моделката Даян Мело и лошото момче на италианския футбол Марио Балотели се разделиха набързо след повторното си събиране. Двамата се задържаха заедно по-малко от половин година

Бойна мацка иска гола

Звездата в кеча Челси Грийн разкри голямата си мечта. Оказа се, че бойната мацка иска да е модел. Но не какъв да е, а на "Плейбой". Брюнетката участва в гореща фотосесия по бански и даде голямо

Поли Генова подготвя първи самостоятелен концерт

Певицата покани почитателите си на първия си голям самостоятелен концерт в Античния театър в Пловдив. Новината съобщи в социалните мрежи, където написа, че от години мечтае за този момент

Йоанна Темелкова сама в гората, гони мечки

“Първо, никога не правете като мен - да тръгнете сами”, казва актрисата Йоанна Темелкова в кратко видео, което засне от екопътеката Видимското пръскало