Краят на сагата “Седемте сестри” от Лусинда Райли е наблизо - 27 май

От книгоиздателство “Труд” обявиха премиерна дата за последната седма книга - “Липсващата сестра”,  от сагата на Лусинда Райли "Седемте сестри"

В нея ще се разплетат няколко тайни – защо татко Солт е осиновил всички сестри?

Имат ли връзка една с друга, въпреки че са от различни континенти и раси, и каква е тя?

Коя е липсващата сестра? Или може би изчезналата...

Междувременно, всички книги, излезли досега, са налични на www.trud.cc.

Историите на Мая, Ася, Али, Тиги, Кики, Електра ще ви очароват и оставят без дух до последната страница.

Какво става преди това?

“Сестра на сенките”, или историята на Ася е една от най-романтичните в поредицата. Красивата Ася Д'Аплиез е на кръстопът в живота си. След смъртта си, любимият Татко Солт й завещава ключ към нейния произход, но нерешителната Ася, свикнала да е в сянката на останалите си сестри, не е сигурна дали иска да разбере откъде произхожда. Колебливата Ася приема покровителството на сестра си Кики и двете заживяват в Лондон. Съдбата я среща обаче със собственика на стара антикварна книжарница в сърцето на града, както и с началото на съвсем нова страница в живота й.

Сто години по-рано, независимата Флора Макникъл си обещава, че никога няма да се омъжи. Тя е щастлива в дома си в Лейк, живеейки близо до нейния идол Биатрикс Потър.

Случайността я води в Лондон, в дома на Алис Кепел. Там Флора е раздвоена между страстна любов и дълга към семейството си, но се озовава като пешка в игра, чиито правила са известни на другите.

След като Ася научава всичко за невероятното пътешествие на Флора, тя намира сили да излезе от сянката на сестра си и да не отхвърля възможността за една голяма любов.

А това прави историята на третата сестра от поредицата „Седемте сестри” поредния шедьовър на Лусинда Райли.

Снимката на Лусинда Райли специално за "24 часа"
Снимката на Лусинда Райли специално за "24 часа"
Очарована от големия интерес към нейните книги в България, Лусинда Райли изпрати специално за "24 часа" и КК "Труд" своя актуална снимка.

Книгата й излиза едновременно в много страни, включително и в България. Датата е в нейния профил. Изискванията на издателите са били изключително подробни, но българската корица е одобрена.

Очакваме 27 май и краят на сагата за татко Солт и неговите осиновени дъщери.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене