US списание: Сега Мария Бакалова ще бъде завинаги позната като жената в "онази" сцена с Джулиани

Интервюто с Бакалова в американското издание излезе няколко дни преди връчването на наградите "Златен глобус", за които тя е номинирана.

Българската актриса Мария Бакалова, която само след няколко дни може да държи в ръцете си "Златен глобус", сама заснела видеото, с което кандидатства за ролята на Тутар в "Борат 2". Това става същата вечер, в която тя се дипломира от НАТФИЗ. Месец по-късно вече е в Америка, за да си партнира със Саша Барън Коен.

"Сега завинаги ще бъде позната като жената в "онази" сцена с Руди Джулиани", пише американското списание W magazine, за което Бакалова е дала интервю. Те визират кадрите в "Борат 2", когато българката интервюира адвоката на Тръмп, като после двамата се качват в хотелска стая. През ключалката й се вижда как Джулиани ляга на леглото и поставя ръце върху панталона си.

"Да, знаех кой е той заради 11 септември (когато се случват терористичните атаки в САЩ, Руди Джулиани е кмет на Ню Йорк - б.а.). Но аз не съм американка, не съм част от американската политическа система. Като актьор знаех, че това е нещо важно и че за цялата продукция, за филма, трябваше да я има. Така че се постарах да науча възможно най-много за Руди Джулиани, кой е той и как да се подготвя да бъда най-големият му фен", разказва пред американското списание Бакалова.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене