Двойник на Гонзо в "Левски"

Монсалве поразително прилича на Гонзо

Испанският защитник Начо Монсалве става секссимвол №1 на "Герена"

Поразителна прилика откриха фенове на "Левски" между клубната легенда Георги Иванов-Гонзо и новото попълнение Начо Монсалве. Испанският защитник игра цял мач при равенството 0:0 с "Етър" във Велико Търново.

Той има същата гъста черна коса като бившия голмайстор на "сините". Двамата са с еднаква форма на лицето и дори правят абсолютно сходни гримаси на терена. Нещо повече - техни снимки, на които са голи до кръста, показват, че и мускулатурата на тялото им е лика-прилика.

Георги Иванов-Гонзо
Георги Иванов-Гонзо

Футболист №1 на България за 2000 и 2001 г. ще навърши през юли 45 години, докато испанецът Начо на 27 април ще стане на 27. Монсалве е и с три сантиметра по-висок от Гонзо с ръст от 188 см.

Иначе юношата на "Атлетико" (Мадрид) пристигна в София с жена и бебе на няколко месеца. Въпреки това той набързо се превръща в новия секссимвол номер 1 на "Герена". Испанецът измества нападателя Валери Божинов и вратаря Ники Михайлов в сърцата на "сините" фенки. Той все пак ще бъде зорко следен от съпругата си - чаровната блондинка Летисия Доменех.

Начо обича да показва мускули
Начо обича да показва мускули

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене