Седмичен хороскоп: Овенът да не изневерява, козирогът може да напусне половинката си
28 Февруари 20217340
Автор: Алена

ОВЕН: НЕОЧАКВАНИ СЪБИТИЯ

Работа: В началото на седмицата неочаквани събития може да нарушат вашето спокойствие. Не се напрягайте, като се товарите с допълнителна работа, която може да не се окаже така доходна, както са ви убедили. От понеделник не планирайте делови срещи и не влизайте в спор със своите колеги. Стабилизирайте постигнатото, създайте хармония в отношенията с колегите си, след като вие сте причината да е разрушена. В сряда, въпреки че денят е празничен и почивен, обмислете и планирайте начините за подобряване на финансовото си състояние. Направете си равносметка на постигнатото. Овладейте емоциите си, особено ако принизяват вашите професионални качества.

Здраве: Погрижете се за здравословното си състояние, което може рязко да се влоши заради преумора, да се оплаквате от главоболие и проблеми със зрението и слуха.

Любов: Очаквайте интересни и впечатляващи запознанства. Не допускайте изневери и сексуални контакти, които ще ви обвържат и ще ви създадат проблеми.

ТЕЛЕЦ: ГРАДИВНА КРИТИКА

Работа: В началото на седмицата не се сърдете, ако ви отправят градивна критика, и не отговаряйте на близките и колегите си нападателно и агресивно. Тя не пречи, напротив, помага ви на работното място, а резултатът ще ви изпълни със задоволство. От понеделник назряват проблеми, изискващи да реагирате веднага, за да не се задълбочат непоправимо. Причината са интригите на ваши роднини, които не сте допуснали в офиса си. Последният ден от седмицата е празничен, а вие от сутринта проявете такт и сдържаност в семейството. Не отлагайте деловите срещи и началото на нови задачи.

Здраве: Възрастните представители на знака да се грижат за здравето си. Обърнете си сериозно внимание, ако сте настинали или сте прекарали остро вирусно заболяване.

Любов: Очаквайте ново романтично запознанство. Несемейните може да срещнат подходящата половинка, ако не са прекалено взискателни.

БЛИЗНАЦИ: ТРУДНОСТИ В ОБЩУВАНЕТО

Работа: В началото на седмицата трудностите в общуването на работното място са причина за разправии с вашите колеги. Настроението ви е променливо, но успехът няма да ви изостави, ако сте отговорни към задълженията си. От понеделник предприемайте промените предпазливо и не допускайте да ви тласнат в погрешна посока. Денят е особено успешен, ако се вслушвате в интуицията си. Начинанията ви носят финансови постъпления, а също и признание, което ще ви изкачи на нов професионален връх. В края на седмицата ще получите съгласие, а някои - дори и парите за заем, само ако намерите сили да се освободите от обзелия ви песимизъм в празничния и почивен ден.

Здраве: Прекалената ви чувствителност към критика е причината за депресивни състояния. В отлична фирма сте, ако не се ядосвате, например защото искате, но не успявате да оставите цигарите.

Любов: В личния ви живот съществуват сериозни противоречия. Причината е в нежеланието ви да приемете гледната точка на интимната си половинка.

РАК: ПОЛЕЗЕН ОБРАТ

Работа: В началото на седмицата започва полезен обрат в живота ви. Не се изненадвайте, ако ви предложат повишение или ви зарадват с парична награда за успешно завършена работа. Не смесвайте работата с личните отношения. Без особени усилия ще се справите с основните си служебни задачи. От понеделник не се опитвайте да отхвърлите непосилни за вашите възможности професионални задачи само за да блеснете пред колегите си. В сряда, въпреки че денят е празничен и почивен, успехът е с всички, които знаят как да печелят пари, да се борят за правата си и най-вече са практични при инвестициите.

Здраве: Здравето ви е нестабилно, защото сте депресирани и притеснени. Прекалената ви чувствителност е причината за депресивни състояния и стомашни неразположения.

Любов: В личния живот е възможен срив. Грозят ви емоционални изблици и скандали. От вас зависи да ги избегнете. Периодът не е подходящ да направите предложение за брак.

ЛЪВ: НЕРВНОСТ

Работа: В началото на седмицата, ако сте изнервени и избухливи на работното място и не преценявате думите си, ще попречите сами при реализацията на плановете си за деня, а иначе подкрепата от колегите ви е гарантирана. От понеделник имате нужда от приятни емоции и почивка, но не бива да отсъствате и от работа. Трудно ще намерите равновесието. Ако се занимавате с частен бизнес, ще се наложи да промените плановете си и да помислите за нови партньори. В сряда в празничния и почивен ден не пропускайте да проведете планираните срещи и след това се отдайте на задълбочен анализ на предстоящите начинания.

Здраве: Здравето ви е все още нестабилно. Не бива да прекалявате с натоварването с фитнес заради проблеми със сърцето и кръста. Засилете имунната си система.

Любов: У дома е възможен скандал. Липсва взаимното разбирателство заради семейни спорове. Направете необходимото, за да хармонизирате отношенията.

ДЕВА: САМОСТОЯТЕЛНОСТ

Работа: В началото на седмицата, стига да поискате, ще приключите със служебните си задачи. Работата ви доставя удоволствие дори ако работите в екип, а не самостоятелно. Не допускайте финансови загуби, които ще се отразят неблагоприятно и на отношенията с деловите ви партньори. От понеделник са възможни разправии с ваши делови партньори заради неизпълнени техни задължения. Предпазвайте се от финансови загуби, ако се занимавате с бизнес. Не инвестирайте прибързано. В сряда през целия празничен и почивен ден ви покровителстват хора, заемащи високи постове в държавата, които са впечатлени от вашите умения.

Здраве: Възможно е обостряне на хронични заболявания, особено при по-възрастните представители на знака, ако страдат от проблеми с жлъчката и стомаха и не спазват диета.

Любов: В личния ви живот цари хармония. Запазете я, като внимавате с думите си. Проявете умереност в чувствата си и не се впускайте в нови интимни връзки.

ВЕЗНИ: ЕМОЦИИ

Работа: В началото на седмицата се пригответе за неприятни емоции заради думите на ваши колеги. Не спорете с тях чия житейска философия е по-правилна, за да не си създадете допълнителни трудности в отношенията. Предпазвайте се от провал, свързан с нежеланието на ваши подчинени да изпълняват разпорежданията ви. От понеделник задълженията ви на работното място са натоварващи, но ще ви донесат признание. Деловите срещи изискват крайната ви предпазливост. В сряда всички ваши планове се осъществяват, ако си наложите търпение в празничния и почивен ден.

Здраве: Заредени сте с достатъчно сили, за да се чувствате във форма. Въпреки това обърнете внимание на здравето си. И то е зависимо от проблемите в личен план.

Любов: Не премълчавайте, ако вашата брачна половинка иска да дадете пари на роднини, които в последните месеци постоянно се стремят да ви използват. Откажете се от интимните мигове.

СКОРПИОН: НОВИ ИДЕИ

Работа: В началото на седмицата въпреки неприятностите сте се втурнали към мечтаната цел. Новите идеи са причина да не завършите започнатото. Най-добре съчетайте старите и новите си задачи. От понеделник разговорите и деловите ви срещи ще бъдат успешни. Разчитайте на знанията и на професионализма си. Изслушайте мнението на вашите партньори, ако развивате общ бизнес. Обърнете внимание на ръководството за проблемите, които вредят на всички вас. В края на седмицата в празничния и почивен ден имате възможност да осъществите мечтите си, за да се превърнат в реалност, а и ще ви отворят вратата към възходящ професионален път.

Здраве: Обърнете внимание на здравето си. Напрежението и алкохолът ви вредят. Възрастните представители на знака да се грижат за здравето си.

Любов: Постарайте се да не наранявате любимите си хора с нежеланието вечер да бъдете с тях и да си създадете романтична обстановка.

СТРЕЛЕЦ: ПРИХОДИ

Работа: В началото на седмицата приходите ви са причина за всеобща завист и ще ви принудят да прекратите отношенията си с ваши приятели и партньори. Отложете деловите срещи и разговорите, свързани с разискване на служебни проблеми. От понеделник не са изключени разправии, породени от ваши проблеми, които ще създадат напрежение в отношенията ви. Не рискувайте и бъдете отговорни. Не се оставяйте във властта на емоцията и не се ядосвайте, че се налага да работите за двама. Следвайте своята цел упорито в празничния и почивен последен ден от седмицата без притеснения от трудностите по пътя си.

Здраве: Здравето ви е стабилно, но сте податливи на депресивни състояния. Предразположени сте към инфекциозни заболявания и проблеми с кръвното налягане.

Любов: Любимите ви хора са се дистанцирали заради желанието ви да ги обичате, но да давате израз на чувствата си грубо и агресивно, както и заради честата проява на ревност от ваша страна.

КОЗИРОГ: ДИСТАНЦИЯ

Работа: В началото на седмицата не се намесвайте във финансовите проблеми на ваш приятел. Не бъдете вредно откровени за себе си и не споделяйте бъдещите си планове. Начинанията се развиват по план и ви зареждат с увереност. От понеделник, ако имате спешни задачи на работното място, се справяте успешно. Денят е идеален за осъществяване на делови пътувания. Новина за приходи може да ви подтикне към излишни разходи или към неоправдана щедрост. Вашата увереност и търпение са гаранция за признание, което ще получите от своите колеги. В последния празничен и почивен ден от седмицата поставете началото на нови занимания, които изискват да сте внимателни.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако не се притеснявате за проблемите си. Податливи сте на простуди и кожни обриви заради неподходяща храна.

Любов: Вземете решение дали да продължите живота си с интимните си партньори. В мига на истината преценете имате ли все още чувства към тях.

ВОДОЛЕЙ: ДЕЛОВИ СРЕЩИ

Работа: Предстои ви сериозна работа в началото на седмицата и провеждане на делови срещи, които са от огромно значение за вашите бъдещи планове. Успешна е изявата на тези от вас, които се занимават с изкуство или с научна работа. Не уговаряйте финансови инвестиции, но си направете разчетите. От понеделник стабилизирайте постигнатото, а начинанията забравете. Не е желателно да пътувате заради разсеяност и конфликти с Пътна полиция. Въпреки празничния и почивен последен ден на седмицата може да се окажете разочаровани заради политическите си убеждения. Не избързвайте с действията и изказванията си.

Здраве: Здравето ви е отлично. Можете да спортувате или просто да се разходите половин час преди лягане. Времето все още е подходящо. Пазете се от травми.

Любов: Помислете как да оправите личните си отношения, вместо да се сърдите на целия свят. Не се впускайте в краткотрайни интимни връзки, ако сте семейни.

РИБИ: РУТИНА

Работа: В началото на седмицата решете дали е добре да поставите ново начало, или е по-полезно за вас да се отдадете на рутинните си служебни занимания. И в двата случая резултатите са удовлетворителни. От понеделник осъществете професионалните си идеи и предприемете планираните инвестиции. Успех ще жънат строителните предприемачи, които може да подпишат договор за строеж или да направят първата копка. В сряда, въпреки че денят е празничен и почивен, сте заредени със сили и без колебание ще завоювате нови професионални позиции. Бъдете самокритични и умерени. Подновете стари познанства.

Здраве: Възможно е да се обострят хронични заболявания, но като цяло здравето ви е стабилно. Полезно е изчистването на организма с билков чай и плодове.

Любов: След работа се прибирайте при любимите си хора, които ви очакват, подготвили романтична вечеря. Спокойно можете да споделите чувствата си, особено ако сте се влюбили скоро.

Охрана варди плувкиня

Охрана варди плувкиня

Охрана от яки литовски бивши командоси охранява носителката на три олимпийски медала по плуване Александра Герасименя. Хубавицата е преследвана в родния си Беларус и сега се крие във Вилнюс. След отказването си от активния спорт тя става треньор, но извършва голям грях към режима на Александър Лукашенко

Групата на Слави

Групата на Слави

Шампионка по шах, участник в “Биг Брадър”, пчелар и турбинен инженер са по-забележителните нови депутати В парламента са и петима от сценаристите на тв 7/8 Интересът към депутатите на втората партия “Има такъв народ” е естествен. 51-те, които влизат заради харизмата на лидера Слави Трифонов, са практически непознати за широката публика

Лиъм Нийсън в България - ще снима нов филм

Лиъм Нийсън в България - ще снима нов филм

С него трябваше да пристигне и Моника Белучи, но ангажиментът й в последния момент е бил отменен Холивудската звезда Лиъм Нийсън кацна на летище Бургас тази вечер с частен полет. Самолетът на суперзвездата пристигна се приземи в 21:04 часа, а в 21:10 часа Нийсън излезе от терминала, където бе посрещнат от свой български асистент, съобщава dnews.bg

Шерци го прави под водопад

Шерци го прави под водопад

Бившата на Гришо награби Том Еванс в реката На водни страсти се отдаде популярната поп изпълнителка Никол Шерцингер. Тя палува със своето гадже Том Еванс под водопад. Горещите кадри предизвикаха широк отзвук, като видимо 42-годишната хавайска звезда става все по-провокативна. Бившата приятелка на българския тенисист Григор Димитров не се отделя

Снахата на Гигс си била шавлива

Снахата на Гигс си била шавлива

Снахата на легендата на "Манчестър Юнайтед" Райън Гигс била шавлива от малка, разкрива "Дейли мейл". Точно преди десет години сегашният селекционер на тима на Уелс бе сгащен в интимна афера с жената на брат си Родри - Наташа. След скандала двамата се разведоха, но жълтите издания на Острова не са забравили пикантерията

На 50-годишна възраст починарапърът Ди Ем Екс

На 50-годишна възраст починарапърът Ди Ем Екс

На 50-годишна възраст в болница в Уайт Плейн северно от Ню Йорк почина рапърът Ди Ем Екс, предадоха световните агенции. Музикантът, чието истинско име е Ърл Симънс, беше приет в болница миналия петък в нюйоркското предградие Уайт Плейнс вследствие на сърдечна криза. Рапърът Ди Ем Екс, известен още като Дарк Мен Екс

Овен
Здраве: ★★ Любов: ★★★
Късмет: ★★ Работа: ★★★★★
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Шесткратният златен медалист от олимпийските игри в Барселона през 1992 г. Виталий Шчербо се срещна със спортния общественик Кирил Евтимов в собствената си школа по спортна гимнастика в Лас Вегас, разказа българинът. Легендарният беларусин е един от най-успешните гимнастици на всички времена. Той е единственият състезател при мъжете

ГЕРБ предлага Цвета Караянчева за председател на парламента Държа да поздравя Слави Трифонов - мислех си, че освен нас няма кой друг да бие БСП, каза премиерът В следващите дни ще се изтегли българският контингент от Афганистан Министър-председателят Бойко Борисов потвърди новината на "24 часа", че кандидат за премиер на ГЕРБ ще бъде Даниел Митов

Създателят на една от най-големите в историята финансови пирамиди, американецът Бърнард Мадоф, който излежаваше наказанието си лишаване от свобода в щата Северна Каролина, почина в затвора на 82-годишна възраст, съобщават световните агенции.  В изявление от Бюрото по затворите на САЩ в сряда се казва

Германска фирма разработи тест за COVID-19 със сканиране на очите

Четирима щангисти в битка за две олимпийски квоти

Четирима български щангисти ще влязат в битка за две олимпийски квоти. Това е максималният брой на тежкоатлетите, които България може да прати на олимпиадата в Токио

Моуриньо скочи на Солскяер

"Ако това беше моят син, той нямаше да получи храна!" Тези скандални думи на мениджъра на "Манчестър Юнайтед" Оле Гунар Солскяер по адрес на корееца Хюн-Мин Сон изкараха извън нерви Жозе Моуриньо

През последните 10 години Китай запазва първо място в света по брой на заявки за патенти за изкуствен интелект

Вчера в Суджоу се проведе годишната конференция за индустрията за изкуствен интелект в Китай за 2020 г. Докладът за развитието на сферата показва, че по брой на заявки за патенти за изкуствен

Мрачни перспективи в доклада "Глобални тенденции 2040"

"Продължаващата пандемия на COVID-19 е най-значителното уникално глобално разстройство от Втората световна война насам, със здравни, икономическ, политическ последици и и последици за сигурността