Виктория е най-богата

Виктория е без конкуренция

Шакира и Колийн следват г-жа Бекъм

Виктория Бекъм е най-богата футболна съпруга в света. Тя оглави класацията на вестник "Сън". В нея влизат дамите, които сами са заработили парите си.


Виктория е абсолютната номер 1 със своите 360 млн. паунда. Немалка част от тях са от участието й в най-успешната момичешка група за всички времена "Спайс Гърлс". През годините г-жа Бекъм бе лице и на десетки известни марки. От известно време се изявява като дизайнер.
След нея в почетната класация се нарежда латинодивата Шакира. Половинката на бранителя на "Барса" Жерар Пике може да се похвали с лично състояние от 220 млн. паунда. С изкупените 80 милиона албума по целия свят, тя е най-продаваната женска латиноизпълнителка в историята.
Почетното трето място в класацията изненадващо заема Колийн Рууни. Парите й са далеч от тези на двете пред нея - 14 млн. паунда. Докато мъжът й Уейн Рууни бе голяма звезда на терена, тя направи доста пари от нея с някои хитри ходове. Футболната половинка списва модни колони за списанията на знаменитости ОК! и Closer, има своя колекция, създаде DVD с упражнения и дори стана детски автор.


В Топ 10 на богатите футболни съпруги, изкарали сами своите пари, намират място още Джорджина Родригес, Пери Едуардс, Кристин Лампард, Ориана Сабатини, Уанда Нара, Аби Кланси и Хелън Фланаган.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене