Аби ги показа

Аби Кланси е секси на 35

С изящен бюст се хвали майката на четири деца

На 35 години, майка на четири деца, но изящна и със стегнат бюст. Това е днес Аби Кланси, модел и съпруга на бившия английски футболен национал Питър Крауч. Е, макар да носеше прякора Бастуна някога, направо си е за завиждане.

Въпреки че прекарва голямата част от времето си у дома със семейството, Аби винаги намира време да пътува за фотосесии. Този път тя направо "изби рибата", изваждайки нахално бюста си. Хубавицата представя нова колекция на известна английска модна марка, която за пролетта и лятото отдава почит към ретро стила.

Блондинката лансира ретро мода
Блондинката лансира ретро мода

Само преди седмици в телевизионно интервю, направено по скайп от семейния дом, Аби се оплака, че върти цялата къща, докато Питър единствено си играе с децата или гледа мачове на дивана. Но явно това не е съвсем вярно. Още от есента на миналата година блондинката не спира да работи, като представи няколко колекции, марка мотоциклети и продукти за разкрасяване. Освен това бе и водеща на телевизионния формат "Следващият топмодел на Британия". По информация на "Сън" Аби е заработила само през зимните месеци над 2,5 милиона паунда.

Питър, който спря с професионалния футбол преди две години като играч на "Бърнли", води коментарни предавания по телевизия ВВС, като има свое такова в събота вечер.

Питър Крауч и Аби
Питър Крауч и Аби

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене