Седмичен хороскоп: Телецът да се пази от интриги, Стрелецът среща голямата любов
06 Март 20212920
Автор: Алена

ОВЕН

НЕНУЖЕН СПОР

Работа: Не се намесвайте в спор между ваши колеги. Няма как да им помогнете да потиснат егото си. Задачите ви изискват пълна концентрация, за да ги осъществите и да сте доволни от постигнатото. От понеделник запазете спокойствие. При делови срещи бъдете изключително тактични. Стабилизирайте постигнатото. Не се обвързвайте с обещания за търговска дейност, за да избегнете загубите. Ако сте уговорили неформална среща, за да преговаряте за финансиране на ваш проект, успехът ще е на ваша страна, ако не отстъпвате от исканията си. За да постигнете замисленото, приемете съветите на колегите си.

Здраве: Здравето ви е добро, но сте обсебени от мисълта, че околните не ви разбират. Вредите си сами. Не си създавайте нервно напрежение.

Любов: Настъпва моментът да разрешите сериозните проблеми с интимната си половинка, които ви притесняваха в последните дни. Възможни са неприятности с роднини.

ТЕЛЕЦ

ОТЗИВЧИВОСТ

Работа: Бъдете отзивчиви, ако някой търси помощта ви. Отнасяйте се внимателно към предложенията за съвместна работа. Вашите делови разговори отново са успешни. Стремежът ви към промяна е засилен, но може да се окаже с непредвидими последствия, ако сте прибързани. От понеделник защитете интересите си, дори и ако се наложи да извадите наяве скрити чужди пропуски. Пригответе се за задгранично пътуване. Конфликтът с ръководството е неизбежен, ако спорите и искате да го откажете. Използвайте възможността да блеснете с уменията си. Не обещавайте финансова подкрепа, за която не сте подготвени. Търпението и тактът са във ваша полза.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако се предпазвате от травми. Не се захващайте с ремонти у дома, защото сте изнервени, непредпазливи и невнимателни.

Любов: В личния живот е неспокойно. Ако сте намерили своята половинка и се радвате на щастието си, задължително се предпазвайте от интриги, целящи да ви разделят.

БЛИЗНАЦИ

ПОЗНАНСТВА

Работа: В началото на седмицата сте склонни да създавате нови познанства, които може така да ви обсебят, че да забравите за професионалните си задължения. Бъдете отговорни към себе си. Не рискувайте! От понеделник си наложете умереност, защото необходимостта да получите на всяка цена признание ще ви създаде много проблеми. Периодът е успешен за тези от вас, които са заети в интелектуалната сфера. Анализирайте внимателно постъпките си. Бъдете търпеливи и премълчавайте мнението си пред вашите колеги, особено ако са решили, че през тази седмица никак не им върви, и си търсят оправдание в околните. Не го ли сторите, ви очакват проблеми на работното място.

Здраве: Радвате се на отлично здраве и на спокойствие. Спортът е задължителен, но с мярка. Пазете се от проява на алергии и намалете цигарите.

Любов: Неприятностите в личния ви живот са свързани с предстояща, неочаквана за вас раздяла. Пазете се от интриги, подсилващи умишлено вече създадения проблем.

РАК

НАПРЕЖЕНИЕ

Работа: През първите четири дни от седмицата сте напрегнати заради спешни задачи, които сте длъжни да завършите. Не се занимавайте със странични проблеми и не позволявайте на вашите колеги да ви прекъсват и разсейват. В никакъв случай не жертвайте кариерата си заради нечии капризи. Не спорете заядливо, ако нещо при изпълнението на вашите служебни задачи не ви харесва. От понеделник за пореден път и с огромна изненада за вашите колеги се справяте с трудностите, блокирали тяхната работа и пречещи да получите очакваните приходи. Не ви съветвам да пътувате. Докажете, че сте стабилни, за да уговорите кредитиране и да осъществите планираните инвестиции.

Здраве: Здравето ви изисква да се грижите повече за себе си и да не си създавате безпричинни притеснения заради психиката ви, която е нестабилна и си вредите сами.

Любов: Не се отказвайте от приятните романтични мигове, които са ви подготвили любимите ви хора. Подарете им цялата си обич. Сексът ще ви достави взаимна наслада.

ЛЪВ

ВРЕДНА НАИВНОСТ

Работа: През първите дни на седмицата не допускайте вашата наивност да се превърне в причина да ви използват за чужда кауза. Гонете своите цели и директно отказвайте да се съобразите с исканията на вашите колеги и партньори. Проучете кои ваши колеги изнасят поверителна информация. От понеделник начинанията ви носят признание, ако имате на кого да разчитате. Не спорете с вашите колеги и партньори и не им доказвайте правотата си, след като отказват да чуят аргументите за отказа ви да ги подкрепите. Не започвайте импулсивно изпълнението на нови задачи на работното място, ако са от значение за бъдещите ви професионални ви успехи, за да не се провалите.

Здраве: Проблеми със здравето не са изключени. Погрижете се за себе си. Физически сте изтощени и е време да помислите за по-продължителна почивка, за да не си навредите.

Любов: За съжаление, сте склонни да пренесете професионалните си притеснения и в личния живот. Рискувате да изневерите на любимите си хора и да ги отблъснете от себе си.

ДЕВА

ПРИХОДИ

Работа: От първия ден на седмицата очаквайте приходи, които ще озлобят вашите приятели. Прекалено натоварени сте с работа, а вашите колеги трудно издържат на напрежението и ще ви оставят сами да се радвате на триумфа, постигнат с вашия труд. От понеделник планирайте внимателно разходите си, за да не нарушите финансовия баланс на вашата фирма или личните си спестявания. Очакват ви изключителни резултати, ако надмогнете егото си и съумеете да се възползвате от помощта на вашите колеги. Не отлагайте деловите си срещи и познанства, дори и да не сте уверени в себе си. В никакъв случай не споделяйте професионалните си планове с непознати хора.

Здраве: Обърнете внимание на здравето си. Не забравяйте, че главоболието от погълнатия алкохол и обилната храна са причина да сте агресивни и с болки в стомаха.

Любов: Ново запознанство ще преобърне изцяло личния ви живот. Може да си развалите настроението заради разправии у дома. Запазете спокойствие и намерете вярното решение.

ВЕЗНИ

СПОКОЙСТВИЕ

Работа: В началото на седмицата е от огромно значение да си наложите спокойствие. Ще си гарантирате успех в начинанията, както и при провеждане на разговори за сътрудничество, ще получите и признание. В материално отношение успехът е с вас. От понеделник признанието и приходите ще ви зарадват и ще ви възвърнат изцяло самочувствието. Позволено ви е да предприемете важни промени в живота си, които сте планирали преди време, но не и импулсивни заради ваше хрумване. Деловите разговори са ползотворни. Късметът няма да ви изостави въпреки опитите да ви ядосат.

Здраве: Радвате се на отлично здраве, което превръщате сами в нестабилно заради променливото си настроение. Вечерта може и да са се проявили хронични проблеми заради напрежението.

Любов: Желанието ви да се посветите на личните си търсения и интереси със сигурност ще наруши хармонията в личните ви отношения. Не допускайте да се случи това.

СКОРПИОН

ДОВЕРЧИВОСТ

Работа: Първите ви дни са натоварени, но са добри за делови срещи, както и за нови делови запознанства. Справяте се успешно със задачите си. Честност и доверчивост ви пречат да осъзнаете, че около вас има неприятели. Начинанията няма да ви донесат очакваните резултати. Разчитайте на подкрепата на влиятелни партньори. От понеделник поставете началото на нови задачи и създайте нови отношения. Постепенно ще си възвърнете самочувствието. Дайте си сметка за собствените си професионални грешки. Потърсете нова, по-перспективна работа. Завършването на неотложни и отдавна започнати задачи ще ви донесе признание и добри приходи.

Здраве: Трябва да се грижите добре за себе си и да не допускате преумора. Може да почувствате леко неразположение и болки в стомаха, а лечението е спокойствието, не паниката.

Любов: Отдалечили сте любимите си хора и страдате, защото се чувствате самотни. Време е днес да намерите сили и начин да възстановите отношенията си.

СТРЕЛЕЦ

АГРЕСИЯ

Работа: Първите дни на седмицата са характерни с вашето необичайно поведение. Не търпите забележки и сте агресивни. Възобновете прекъснатите делови отношения, ако сте допуснали грешка и едва сега я осъзнавате. Предпазливостта в този ден ви помага да избегнете трудностите. Ако сте уговорили важна среща, осъществете я, ако се налага - и през почивните дни. Не са изключени разочарования, ако сте прекалено доверчиви. От понеделник не пропилявайте шансовете си за печеливши начинания заради прекалено дълъг размисъл. Обърнете внимание на деловите предложения, за да стабилизирате финансовото си състояние.

Здраве: Здравето ви е отлично и не си заслужава да се натоварвате с чужди проблеми. Важна задача е да не сте безотговорни, да се грижите добре за себе си и да си почивате.

Любов: Семейните да очакват приятни романтични изживявания. Несемейните ще срещнат своята голяма любов. Време е и те да бъдат щастливи.

КОЗИРОГ

ДОБРА НОВИНА

Работа: През първите дни на седмицата вашите отношения са причината за напрежение. Не отказвайте предложение за допълнителна работа, която ще ви донесе добра печалба. Служител в общината, който подготвя ваши данъчни и фирмени документи, ще ви зарадва с добра новина. Задължителният анализ на изпълнените задачи до момента е във ваша полза. От понеделник умението ви да се справяте със задълженията си ще ви донесе приходи. Откажете се от критиката, за да си спестите проблемите с вашите колеги, породени от отказа им да ви подкрепят. По-добре премълчавайте.

Здраве: Здравето ви е нестабилно. Податливи сте на простуди и инфекции на гърлото. Не прекалявайте с месото, защото сте склонни към хранителни отравяния и здравословни проблеми.

Любов: Запознанствата, свързани с личния ви живот, изискват да сте предпазливи, защото рискувате да се обвържете с неподходящи партньори и трудно да ги отдалечите.

ВОДОЛЕЙ

КРИТИКА

Работа: От четвъртък и през почивните дни се подгответе за кратко пътуване до ваши роднини. Не си позволявайте забележки към вашите колеги. Ако ги предизвикате с критиката си и се впуснете в спор, ще провалите служебните си задачи. Не отказвайте предложената помощ. Работете спокойно и не създавайте конфликти. Ще сте удовлетворени от постигнатото. Понеделник налага да стабилизирате постигнатото, особено ако е свързано с финансовото ви състояние. Анализирайте новите си планове. Предпазвайте се от интригите на ваш колега. Ако работите в сферата на банковото дело и финансите, не подписвайте финансови документи.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Не пропускайте вечерта преди лягане да изпиете чаша билков чай. Пазете се от травми. Не работете с режещи инструменти и електроуреди.

Любов: Ако любимият ви човек е охладнял към вас, причината може да е в несходство на вашите възгледи. Романтична среща и последвал флирт може да прерасне в сериозна връзка.

РИБИ

ПРЕДПАЗЛИВОСТ

Работа: В началото на седмицата се предпазвайте от недобронамерени познати, които ще ви се обадят и ще искат услуга. Откажете! Вашите отношения с деловите партньори са отлични, но малко предпазливост не е излишна. Току-виж сте се оказали замесени в сделка, от която ще претърпите неочаквани загуби. Не влизайте в спор, ако са ви натоварили със спешни служебни задачи. Завършете бързо работата, за която са ви помолили. От понеделник, повлияни от емоцията, ще допуснете грешки. Не се включвайте в рискована сделка само защото ви я предлага ваш приятел. Отложени задължения изискват да се заемете незабавно с тях. Очаквайте финансови постъпления, но и непредвидени разходи.

Здраве: Здравето ви е нестабилно заради невъзможността да намерите своята среда. Вредите си с бликащата емоция. Не си позволявайте обилна храна и много алкохол. Щадете нервите си.

Любов: Радвате се на стабилност в семейния живот и хармония в отношенията. От вас зависи да ги запазите. Не пропускайте да се отдадете на интимни мигове с любимите си хора.

Ивет Лалова на високи токчета (Снимка)

Ивет Лалова на високи токчета (Снимка)

Ивет Лалова се показа в ослепителен тоалет - искряща рокля и високи токчета. Тя призна, че скоро не е носила обувки на висок ток. Най-добрата българска спринтьорка разкри, че се е облякла официално заради вечерно шоу, в което

Охрана варди плувкиня

Охрана варди плувкиня

Охрана от яки литовски бивши командоси охранява носителката на три олимпийски медала по плуване Александра Герасименя. Хубавицата е преследвана в родния си Беларус и сега се крие във Вилнюс. След отказването си от активния спорт тя става треньор, но извършва голям грях към режима на Александър Лукашенко

Експеримент с човешки клетки в ембрион на маймуна предизвика етични спорове

Експеримент с човешки клетки в ембрион на маймуна предизвика етични спорове

Ембриони на маймуни с човешки клетки са били създадени в лабораторни условия, съобщи Би Би Си, цитирана от БТА.  Експериментът на екип американски и китайски учени предизвика нови етични спорове. Учените са инжектирали човешки стволови клетки в ембриони на макаци. Развиващите се ембриони са били изследвани в рамките на до 20 дни

Мис Дупе се пуска на баскет

Мис Дупе се пуска на баскет

Да се пусне в игра на баскетбол обеща Дупе №1 в света за миналата година Росана Аркъл пред списание "Зуу Мегъзин", което всъщност я и коронова. Австралийският модел обеща скоро да блесне в екип на любимия си "Чикаго Булс". Росана спечели голяма известност покрай това, че бе едно от лицата на Мото ГП съвсем до скоро

Бойко Василев стана млад татко

Бойко Василев стана млад татко

Бойко Василев, водещият на "Панорама", стана млад татко, след като съпругата му Албена Колчакова - продуцент на сутрешния блок на БНТ, го дари със син на 14 април. Часове след раждането тя оповести радостната новина на приятелите си във фейсбук, като написа: "Двамата с Бойко сме щастливи да споделим, че се роди Георги - смел и горд

Ето къде може да се лови риба през забраната

Ето къде може да се лови риба през забраната

В заповедта на земеделския министър, касаеща режима на пролетна забрана за риболов по водните обекти в страната и свързана с размножителен процес на рибите, има специална точка, в която се упоменават свободните водоеми по области. Представяме ви пълен списък, където любителският риболов остава разрешен в периода 15 април - 1 юни: ОБЛАСТ

Овен
Здраве: ★★★★★ Любов: ★★★★★
Късмет: ★★★★ Работа: ★★★★★
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Текат консултации с парламентарната група на „БСП“ от 45-ото Народно събрание при президента Румен Радев. На срещата лидерът на БСП Корнелия Нинова бе придружена от зам.-шефа на парламента Кристиан Вигенин, зам.-председателя на ПГ на БСП Атанас Зафиров и др. Консултациите са важни най-малко по две причини - хилядите български граждани

Ние коалиция с партии на статуквото няма да правим. Ако изобщо може да се стигне до правителство, то е с другите две партии. Това каза председателят на парламентарната група на "Има такъв народ" Тошко Йорданов пред журналисти след среща с президента Румен Радев за съставянето на бъдещо правителство. Всички трябва да носят отговорност пред

Децата са демотивирани и апатични, има риск за изпитите им догодина - Каква музика слушаш? - пита фризьорката, докато подстригва момче със слушалки в ушите. - А, никаква. В час съм. На такъв диалог станала свидетел наскоро във фризьорски салон учителката по английски език Силвия Аспарухова от столичното 18-о училище “Уилям Гладстон”

Рамазана спъва "Левски"

Експеримент с човешки клетки в ембрион на маймуна предизвика етични спорове

Ембриони на маймуни с човешки клетки са били създадени в лабораторни условия, съобщи Би Би Си, цитирана от БТА.  Експериментът на екип американски и китайски учени предизвика нови етични спорове

Ето къде може да се лови риба през забраната

В заповедта на земеделския министър, касаеща режима на пролетна забрана за риболов по водните обекти в страната и свързана с размножителен процес на рибите, има специална точка

Плахо стабилизиране на пазара на нови коли у нас

Пазарът на нови автомобили в България започва да се стабилизира. Това сочат данните на Асоциацията на европейските производители (АСЕА). За първи път от началото на тази година у нас е отчетено

Мариус Донкин сам си мести знака

Като широкоскроен човек се показа шефът на Народния театър Мариус Донкин. Той сам слезе да премести знака за служебния си абонамент пред театъра, въпреки че разполага с личен шофьор