Сашо Кадиев на плажа в Доминикана, майка му Катето Евро коси трева в “Кокаляне”

Сашо Кадиев е в Доминиканската република.
СНИМКА: ИНСТАГРАМ ПРОФИЛ НА АКТЬОРА

Палми, кристално чисто море, коктейли и разходки - това е програмата на Сашо Кадиев от няколко дни. Актьорът не води с Деси Стоянова “Преди обед”, а се е отдал на екзотична почивка в Доминиканската република. Затова всеки ден различни популярни лица са на негово място в магазинното предаване на Би Ти Ви.

“Господ е създал тази красота, защото ни обича”, пише актьорът към красивите снимки от Пунта Кана, които пуска в инстаграм.

Майка му Катерина Евро пък прекара празничните дни, работейки в градината в къщата си в “Кокаляне”. “Сашко, какво викаш, в Доминиканската република е хубаво ли?”, пита актрисата в кратко видео, показвайки как коси тревата в двора си. “Добре съм, хубаво е времето, въобще не бързай да се прибираш”, заръчва му шеговито тя.

Графа отиде в Ковачевица.
Графа отиде в Ковачевица.

Най-светлия християнски празник Владимир Ампов-Графа посрещна на едно от най-любимите си места у нас. Той избра на Великден да се отдаде на спокойствието и хармонията в планинското селце Ковачевица.

Наум Шопов и жена му Теа Минкова заминаха за почивните дни заедно с малката си дъщеря Амая в Павел баня. Там двамата поделяха грижите по момиченцето си, но вечер намираха време да изпият по чаша вино.

Колежката на Шопов от “Откраднат живот” Неда Спасова посвети един ден на общинския приют за кучета в село Сеславци.

Певицата Християна Лоизу посрещна празничните дни заедно с половинката си Борислав Борисов на брега на Черно море. Тя публикува снимка на двамата от Бургас, като зад тях се виждат сините вълни. Вчера Лоизу посети Драгалевския манастир, който се намира малко над София, сред живописните букови гори на Витоша.

Християна Лоизу на брега на Черно море
Християна Лоизу на брега на Черно море

Неда Спасова в приюта в Сеславци
Неда Спасова в приюта в Сеславци

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!

Напишете дума/думи за търсене