Екранният Миран се изпокара с колегите си на финала на “Вятърничав”

Екипът на турския драматичен сериал “Вятърничав” засне последния му епизод и се раздели без много шум и сълзи.

Причината - малко преди това актьорът Акън Акъньозю, който изпълнява главната мъжка роля в него, си тръгнал от снимачната площадка по средата на работата, накарал всичките си колеги да го чакат и се изпокарал с човек от екипа.

Актьорът сам обясни защо се е наложило така изневиделица да си отиде - колега от сериала започнал да го обижда и заплашва.

“На 19 април 2021 г., докато бях в караваната си за подготовката преди снимки, човек от екипа се насочи към мен и каза обидни и заплашителни думи поради закъснение, което не бе причинено от мен. След това отидох в главната прокуратура на Мидят и подадох жалба срещу този човек, който ме заплаши физически и ме обиди. Оставям безпочвените твърдения, които не отразяват истината, и особено опортюнистите, които се опитват да се възползват от тази ситуация, на ваше усмотрение”, заяви Акън Акъньозю.

Но думите му провокираха реакции от хора, които са били преки свидетели на поведението му на снимачната площадка.

Продуцентката на сериала Бану Акдениз написа, че Акъньозю неведнъж е пристигал на работа неадекватен и е обиждал екипа. “Той идваше на снимачната площадка пиян, изричайки обиди и псувни. Караше целият екип да го чака с часове”, обясни на свой ред Суат Ердомуш, който е координатор на снимките на “Вятърничав”.

Сериалът приключва с щастлив край - двамата главни герои Миран и Рейян вече не таят лоши чувства помежду си и са решени да съберат цялото семейство заедно и да заживеят в мир.

Те сбъдват мечтите си и правят фонд за подпомагане на бедни семейства.

Макар да не остана в добри отношения с колегите си от “Вятърничав”, Акън Акъньозю се сбогува емоционално с героя си в него. “Скъпи Миран, ти ме научи, че никога не бих могъл да бъда мъж, ако не се грижа за близките и семейството си. Ти ме накара да почувствам, че имам семейство, над което треперех и плачех всеки път, когато мислех за неговото отсъствие. Ти беше земя, а аз семе, което излезе от теб и попита как да разцъфти. Всъщност имахме нужда един от друг. Слава богу, че успяхме да дадем живот на една теменужка през зимата. Сега стигнахме до края на този път, където сме положили основите с търпение, отдаденост, усилия и жертви. Цветята, които ще разцъфтят, са само началото. Нашата борба бе трудна, но си струваше усилията”, написа актьорът в инстаграм.

“Вятърничав” се излъчва всеки делничен ден от 22 ч по “Диема фемили”.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър

Напишете дума/думи за търсене