Бориело изловен с бившата на Рамацоти

И Марика не устоя на плейбоя

Марко Бориело за пореден път доказа защо е смятан за един от най-големите плейбои в европейския футбол. Бившият нападател на "Милан", "Рома" и "Ювентус" вкара ентата красавица в леглото си.

Бившата съпруга на Ерос Рамацоти - Марика Пелегринели, е последната дама, която не успя да устои на чара на Марко. Двамата най-накрая бяха изловени по време на романтична разходка в Милано. Това потвърди няколкомесечните слухове, че между двамата има нещо. Досега обаче не бяха забелязвани заедно.
Моделката беше с Рамацоти в продължение на 10 години, като в пет от тях официално бяха семейство. Има две деца от него. Разделиха се през 2019-а. Тогава слуховете твърдяха, че краят на брака им е настъпил, след като Марика се хванала с друг мъж.
"Когато създавате семейство с известен изпълнител, животът е невъзможен - обяви Пелегринели. - Страхотни преживявания на турнетата, но винаги бях сама с децата. Когато те ходеха на задължително училище, аз винаги следвах съпруга си на турне. После спрях. И всъщност бракът също приключи."
Бориело от своя страна може да се похвали с куп известни завоевания. Голямата му любов е аржентинският модел Белен Родригес, с която бе заедно от 2004 до 2008 година. След това така и не започна сериозна връзка. Вместо това през кревата му минаха Даян Мело, София Резинг, Джилда д'Амброзио, Олга Кент, Алесия Тадески, Нина Морич и още, и още.

 

 

Бориело и моделката в Милано
Бориело и моделката в Милано
Пелегринели и Рамацоти бяха заедно десет години
Пелегринели и Рамацоти бяха заедно десет години
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
3 типа жени, които мъжете никога не изоставят
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви

Напишете дума/думи за търсене