Куман е пътник от "Барса"

Роналд Куман

Треньорът на "Барселона" Роналд Куман е "пътник" от "Барселона" и ръководството вече му търси заместник. Пръв в списъка е бил настоящият наставник на "Байерн" Ханс-Дитер Флик, пише "Ас".

Очаква се Куман да напусне поста след края на настоящия сезон. Причина са неудоволетворителните резултати. "Барса" е на четири точки от лидера "Атлетико" (Мадрид) и титлата изглежда мираж. От своя страна президентът на клуба Жоан Лапорта високо цени германските треньори и начина по който се развива футбола на клубно ниво в тази страна. Само преди два дни каталунският гранд записа 3:3 като гост на "Леванте", с което отборът записа само една победа в последните четири мача. След двубоя самият Куман призна, че ще трябва да понесе отговорността.

От своя страна Флик вече има договорка с Германския футболен съюз да застане начело на Бундестима на мястото на Йоахим Льов след европейските финали през това лято. Заради това и е отклонил предложението за разговор с ръководството на "Барселона".

В същото време "Атлетико" (Мадрид) е все по-близо до титлата в Испания. Лидерът в класирането победи с 2:1 "Реал Сосиедад" и вече е само на два успеха от това да триумфира като шампион. В следващия кръг "лос колчонерос" приемат "Осасуна", а последният им мач е гостуване на "Валядолид". Шест точки ще означават титла за "Атлетико", независимо от това какво ще направят "Барселона", "Реал" (Мадрид) и "Севиля" в своите двубои.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене