Кечистът Миро: Ще размажа всички!

Миро с новата титла

Българинът спечели престижна титла след невероятен успех

Българският кечист Миро, който стана известен в САЩ като Александър Русев, се закани да размаже всички свои конкуренти. 36-годишният пловдивчанин спечели в сряда вечер втората по сила титла в организацията "Ол Елит Рестлинг". Здравенякът спука от бой една от големите звезди Дарби Алин и взе пояса TNT. Това беше седма победа в седем индивидуални двубоя за Миро. Той дебютира през септември и се превърна в страховита сила.
"Наредете ги всичките - обяви в своя инстаграм Мирослав Барняшев. - Идвам за тях. Сега е моето време. Това беше най-якият мач в историята на организацията. Аз съм шампионът. Тук съм, за да се погрижа за себе си. Вече няма да слушам никакви шефове. Повече няма да съм добро момче, защото шампионът поръчва музиката. Господ ме сложи тук, за да размажа всички. Благодаря ти, Исусе, че ме направи машина."
По време на срещата Миро излезе с нов червен и златист екип. Българинът се би като обезумял звяр. Той размяташе на ринга и извън него Дарби Алин, който имаше девет поредни защити на пояса.
"Сега се прибирам у дома - каза Миро. - Ще пийна, ще получа масаж, ще си легна до жената, ще видя кучетата и ще поспя."
Барняшев живее в Лос Анджелис и Нешвил заедно с невероятната красавица Си Джей, която също е кечистка и се бие в световната федерация под името Лана. Двамата се ожениха преди пет години.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“

Напишете дума/думи за търсене