Седмичен хороскоп:
16 Май 2021250
Автор: Алена

ОВЕН: БИТОВИ ПРОБЛЕМИ

Работа: От първите дни на седмицата разрешете битови проблеми и успокойте обстановката у дома. Проведете разговорите със своите близки. Обяснете причината за заетостта си. Общуването с близките ви е затруднено. Овладейте емоцията, бликаща от вас. Не пътувайте. От понеделник се постарайте да си спестите неприятностите. Ще отхвърлите с успех всичките си изостанали задачи. Ще осъществите неочаквани, но полезни делови срещи. Очаквайте трудности към края на седмицата. Запазете спокойствие и избягвайте разговор, който може да доведе до проблеми заради различие в мненията на работното място.

Здраве: Здравето ви е нестабилно. Не преяждайте и не прекалявайте със спиртните напитки. Съществува опасност от хранителни отравяния. Предразположени сте към алергии.

Любов: Колкото по-бързо се приберете от работа при любимите си хора, толкова по-голяма е гаранцията, че ще се отдадете на чувствата си. Вечер оставайте сред семейството си.

ТЕЛЕЦ: СРЕЩИ

Работа: В началото на седмицата не прекалявайте със срещите и запознанствата, защото сте готови да спорите и да се заяждате. В никакъв случай не споделяйте плановете си с своите колеги, защото някои от тях не са добронамерени към вас. Внимавайте да не усложните отношенията си. От понеделник ви се налага да сте със засилено внимание. Възможни са грешки, които трудно ще поправите и ще обвинявате всеки друг, но не и себе си. Работата ви спори, но начинанията ви са обречени на провал. По-добре се огледайте внимателно и осъзнайте причината. Трудностите са породени и от ваши действия и ви лишават от възможността за материална стабилизация.

Здраве: Здравето ви е нестабилно, защото не искате да признаете грешките си и сте напрегнати, но и податливи на депресивни състояния.

Любов: Докажете на интимната си половинка, че уважавате желанията й. Липсва ви хармония в сексуалните отношения. От вас зависи да я възстановите, като престанете да изневерявате.

БЛИЗНАЦИ: ПРИБЪРЗАНОСТ

Работа: През първите дни на седмицата не бъдете прибързани. На работното си място се справяте добре, но се постарайте да приключите със задачите си в по-ранните часове. Работата ви носи успех и признание. От понеделник и през следващите три дни сте във властта на емоцията, защото трудно преценявате новите си познати. Не рискувайте. Денят е подходящ и за да подобрите материалното си състояние. Обсъдете разширяване на бизнеса и нови задгранични контакти. Трудностите не бива да ви притесняват. Успехът ви в материално отношение е възможен, ако не допуснете грешки поради невнимание и не подпишете документи, които водят до финансови загуби.

Здраве: Предпазвайте се от физическа работа и травми, особено на ръцете и дланите. Пазете се от простуди. Внимавайте с храната заради проява на алергии.

Любов: Не са изключени проблеми с хора от противоположния пол, към които изпитвате силно привличане, но не сте готови за сериозна връзка. Прекратете я, защото ви очакват неприятности.

РАК: ЗАПОЗНАНСТВА

Работа: От първия ден на седмицата не бягайте от запознанства. Задълбочете се върху най-важните си служебни задачи. Проведете планираните срещи. Очаквайте приходи от завършените вече задачи. Имате възможност да предприемете планираните инвестиции. Ако сте безработни, помислете без колебание за собствен бизнес. От понеделник идеите, които обмисляте, може скоро да ви донесат очакваните резултати, ако сте разумни и не действате в разрез с изискванията на обществото. В състояние сте да подобрите социалното си положение дори и при съществуващата криза в държавата. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Здраве: Здравето ви е стабилно, но не трябва да се отказвате от разходките и спорта. Не се подлагайте на козметични процедури и маникюр. Пазете се от травми и катастрофи.

Любов: Желанието да сте отдадени в полза на хората няма да се хареса на близките ви, с които ще се изпокарате. Заради випса на време сте успели да ги отдалечите.

ЛЪВ: АГРЕСИЯ

Работа: Не налагайте волята си с инат и агресия, особено в професионално отношение. Търпението в началото на седмицата ще ви донесе повече полза от прибързаността. Общуването с непознати хора ви радва с ново делово запознанство. Занимаващите се с научна дейност да не предприемат промени, защото няма да са успешни. Приемете предизвикателствата като шанс да спечелите добри пари, когато ги преодолеете. От понеделник ще срещнете трудности, породени от ваши грешки и от пропуски на колегите ви. Те ще променят изцяло намеренията ви, но може да извлечете и полза за себе си. Не подписвайте документи, без да сте ги изчели в детайли, за да не се окажете в нарушение на законовите разпоредби.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Въпреки това рискувате да си навредите с негативните емоции. Избегнете ги и се заредете с добро настроение.

Любов: Рискувате да се изострят отношенията с брачните ви половинки. Контролирайте емоциите си и не се опитвайте да оправдаете поведението си.

ДЕВА: ОДОБРЕНИЕ

Работа: Съдбата ви позволява да заслужите одобрението на вашите колеги и в началото на седмицата да получите новата задача, за която отдавна мечтаете. Тя ще ви издигне на ново стъпало и ще ви отвори пътя към по-високи върхове. От понеделник общуването с партньорите ви създава основа за стабилност в материално отношение. Търсете правилните решения. Говорете с колегите си за проблемите. Не се впускайте в промените импулсивно, въпреки че сте наясно точно какво искате да постигнете. Не са изключени финансови загуби, ако рискувате. Идеите, които ви предлагат, ще ви създадат проблеми.

Здраве: Здравето ви е подвластно на настроението ви. Изнервени сте, но сте си виновни сами. Съществува предразположеност към прояви на инфекциозни заболявания.

Любов: В семейството ви назрява конфликт по ваша вина. Изневерили сте и са ви разкрили. Трудно ще намерите оправдание за изневярата си. Проявата на агресия не ви помага.

ВЕЗНИ: САМОЧУВСТВИЕ

Работа: От първия ден на седмицата сте в добро настроение и с отлично самочувствие. Не проявявайте агресия, ако решите да наложите мнението си, защото ще навредите на себе си. Поработете над бъдещите си планове. Не обсебвайте хората около вас. От понеделник помислете за нови възможности за работа. Не се колебайте и проведете необходимите разговори. Начинанията ще ви донесат успех, ако не са свързани с риск. Очаквайте изненадващи промени. Не е изключено да са свързани и с финансовото ви положение. Не инвестирайте прибързано и се откажете от ненужните покупки. Вслушвайте се в съветите на по-зрелите си приятели.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако се предпазвате от проблеми с нервната система. Не пропускайте да си наложите спокойствие и да вярвате повече в себе си.

Любов: Вечер се заемете със задълженията си у дома. Не се заяждайте с близките си. Избягвайте изясняване на отношенията с интимната си половинка.

СКОРПИОН: ПРЕДЛОЖЕНИЕ

Работа: Обсебени сте от предложение за големи приходи, свързано с нова печеливша работа, която може да ви лиши от стабилността ви в момента и вместо големи пари да търсите заеми с непосилни клаузи. На работното място сте в стихията си и впечатлявате всички през първите дни на седмицата. От понеделник при възможност пътувайте. Срещнете се с хора, чрез които да обмислите разширяване на дейността си, ако сте заети в сферата на частния бизнес. Пазете се от използвачи. Предпазвайте се от финансови загуби. Привидната лекота, с която се справяте, може да ви донесе трудности заради нечия завист.

Здраве: Здравето ви е нестабилно, ако постоянно си внушавате притеснения, ако решите, че сте депресирани, и не хукнете по лекари и екстрасенси. Вземете се в ръце.

Любов: Новото ви романтично увлечение може да се окаже разочароващо. Вечер останете с близките си. Не харчете пари за ресторанти с приятели.

СТРЕЛЕЦ: ЕМОЦИИ

Работа: През първите дни на седмицата емоцията е пречка да оцените правилно вашите възможности. Не влизайте в спор с колегите си. Не е желателно да пътувате, защото ще изостанете със служебните си задачи. Очаквайте разправии на работното място. От понеделник не проявявайте прекомерна активност. Всички рисковани начинания водят към провал, дори и да ви убеждават в противното. Не е желателно да пътувате, защото сте разсеяни и ще си навлечете неприятности. Отчитайте всички детайли, за да не пропуснете нещо важно. Съобразяването с общественото мнение е от значение, ако ви предстои важна среща.

Здраве: Здравето ви е стабилно до степента на негативизма, която ви потиска, но не умеете да го загърбите. Сами си създавате проблеми, ако прекалите с алкохола.

Любов: В разговорите с любимите ви хора не трябва да се прокрадват и най-малките съмнения за изневяра. Не ревнувайте без причина. Не се колебайте да докажете колко сте всеотдайни.

КОЗИРОГ: ПРИХОДИ

Работа: Първите четири дни от седмицата освен известие за очаквани финансовите постъпления, които ще събудят завистта на вашите колеги, ви радват и нови запознанства. Бъдете внимателни със задачите си, за да избегнете грешки и пропуски. Предпазливостта е задължителна, ако се налага да предприемете промени и да уволнявате ваши служители, защото може да не намерите лесно техни заместници. От понеделник не се поддавайте на съвети отстрани, които ще объркат плановете ви и ще ви провалят. Предпазвайте се от вземане на заеми, защото ще срещнете трудности при тяхното възстановяване. Бъдете сдържани и хладнокръвни в делово отношение.

Здраве: Здравето ви е стабилно и ви зарежда с добро настроение дори и когато ви липсват положителни емоции. Избегнете шумните компании и трапезите, защото ви вредят.

Любов: Новите любовни връзки ще ви донесат само разочарования. Ако решите да пречупвате любовта си през нейната материална стойност, няма да бъдете обичани.

ВОДОЛЕЙ: ДОВЕРЧИВОСТ

Работа: Пред вас от четвъртък съществува реална възможност да получите предложение за доходна работа. Не избързвайте с отговора си, за да си спестите разочарованията заради проява на доверчивост. Разчитайте на себе си. Уговорете провеждането на делови разговори през следващата седмица. Съгласете се с колегите си, които ви предлагат помощта си, за да се справите успешно със служебните си задачи. Очаквайте приходи. Професионалните ви планове може неочаквано да се променят изцяло от понеделник и да ви създадат проблеми. Ако ви накарат да изяснявате отношенията си с вашите колеги, не повишавайте тон.

Здраве: Радвате се на добро здраве, отлична форма и добро настроение. Постарайте се да спортувате три път през тази седмица, ако ви е непосилно да е всеки ден.

Любов: Самотните имат шанса да срещнат подходящата половинка, но трябва внимателно да преценяват новите си познати, за да не сгрешат в избора си.

РИБИ: ПРИНЦИПНОСТ

Работа: В началото на седмицата бъдете принципни и докажете, че сте перфектни в работата си. Вечер бъдете внимателни с близките си, защото може да създадете напрежение. Не очаквайте парите, които се надявахте да получите. Ако се занимавате с търговия и работите активно, ще имате успех. От понеделник бъдете внимателни при работа с финансови документи. Предпазвайте се от загуби, свързани с непредпазливост, защото трудно ще ги възстановите. Съдбата ви подлага отново на сериозно професионално изпитание, за да види дали сте склонни към компромиси в отношенията.

Здраве: Ще се почувствате уморени и отпаднали от напрежението в предишните дни. Почивката ще ви помогне да съхраните здравето си стабилно.

Любов: Преди да пристъпите към изясняване на отношенията с интимната половинка, осъзнайте грешките в поведението си. Бъдете искрени, за да вземете правилните решения.

Преслава ПРЕКОПА градината (Видео)

Преслава ПРЕКОПА градината (Видео)

И фолк певиците копат градини! Преслава показа уменията си с мотика в ръка.  Чалга фурията публикува видео, на което върши работа в градината. Изпълнителката не се притеснява да върши тежкия труд. "Някой желаещ да му прекопая градината", шегува се

Камен Донев фучи с лимузина

Камен Донев фучи с лимузина

Лъскаво возило тип лимузина подкара актьорът Камен Донев, уловиха го топпапараците на "България Днес". Звездата яхна черно "Ауди", с което обикаля навсякъде в столицата, дори за да отиде до банката. Докато зад волана внимава на пътя, пешком Донев не пропуска да хвърли поглед на красивите момичета в кафенетата из София

Турската версия на “Добрият доктор” - най-добър сериал за 2020 г., тръгва у нас

Турската версия на “Добрият доктор” - най-добър сериал за 2020 г., тръгва у нас

Историята на млад гениален лекар, който е роден със синдром на Саванта и има затруднения в общуването с останалите хора, е добре позната на зрителите на малкия екран. Това е в основата на американския сериал “Добрият доктор”, който от няколко години върви у нас. Той е адаптация на едноименната южнокорейска поредица от 2013 г

Мария Ванкова става водещ на късните емисии на bTV Новините от тази вечер

Мария Ванкова става водещ на късните емисии на bTV Новините от тази вечер

Водещият на поредицата „COVID-19: Ваксините“ в „Тази сутрин“ – Мария Ванкова, поема още едно предизвикателство. От тази вечер, 14 юни, в делничните вечери журналистката ще води и късните емисии на Би Ти Ви Новините. „Мария е журналист със сериозен опит и доказани репортерски качества. Тази година тя успя да развие своя потенциал и като водеща

Седмичен хороскоп: Нежелани промени за скорпиона

Седмичен хороскоп: Нежелани промени за скорпиона

ОВЕН: УПОРИТОСТ Работа: Не бива да забравяте, че от първия ден на седмицата упоритостта е вашият най-добър помощник. Възползвайте се от това свое качество. Притежавате завидна енергия и сте дейни на работното място. Ще постигнете поредния връх за изненада на всички. Радвате се на спокойствие. От понеделник не бива да смесвате прибързаността с

Седмичен хороскоп: Ревност мъчи Овена, неочаквано пътуване за Скорпиона

Седмичен хороскоп: Ревност мъчи Овена, неочаквано пътуване за Скорпиона

ОВЕН: НЕДОРАЗУМЕНИЯ Работа: От първия ден на седмицата ви предстои труден ден заради ваши грешки на работното място и недоразумения, свързани с деловите ви отношения. Стабилизирайте постигнатото. Не разпилявайте енергията си. По-добре се откажете от новите задачи, за да си спестите ядовете. Завършете изостаналите

Овен
Здраве: ★★ Любов: ★★★
Късмет: ★★★★★ Работа: ★★★★
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Италианският ездови отбор грабна Купата на нациите в изключително оспорвана и почти инфарктна надпревара в съревнование с ездачите от България, Гърция, Румъния, Унгария, Италия и Турция. Резултатът е също квалификация за Олимпийските игри-2021. На второ място се класира българският отбор, а третото място зае румънският

На хората в болницата не може да се вменява вина, докато институциите не се произнесат, заяви новият шеф на "Лозенец" по повод скандала с нарушения при извършени операции с трансплантация на органи Иска ми се болница "Лозенец" да се припознава като университетската на Софийския университет, каза новият директор на здравното заведение доц

Снимането на наследници на артисти е практика още от първия филм през 1948 г. Много деца на български актьори и актриси се снимат в българските филми и телевизионни сериали. По фамилиите им ще ги познаете: Рачков, Милошев, Ласкина, Ангелов... Ако имаше класация за най-добри изпълнения на деца актьори

Местят финала на Евро 2020 от "Уембли"?

Валентина Терешкова излетя първа в Космоса заради дискриминацията на жените в САЩ

Джералдин Коб и Джейн Бригс Харт са готови години преди нея, но от НАСА са категорични: Имат проблем! Те не са мъже! Тези дни за поредна година Валентина Терешкова празнува своя първи полет в Космоса

Луиз Ърдрич спечели награда "Пулицър" за романа "Нощната стража"

Писателката с индиански корени Луиз Ърдрич спечели наградата "Пулицър" с "Нощната стража" ("The Nicht Watchman") - ярък и многопластов роман, вдъхновен от живота на дядо й по майчина линия

Учени "раздвижиха" водопад от снимка

Снимката може и да носи приятни спомени, но видеото е в състояние да върне човек към онази незабравима тропическа дестинация, където е бил на почивка преди години

Електрическият Mustang Mach-E GT и още три нови форда с премиери за Източна Европа в София

В София представиха за първи път в Източна Европа четири изцяло нови автомобила на Ford с общо над 1 400 конски сили под капака. Феновете на категорията "Американски мускули“ видяха под един покрив