Седмичен хороскоп:
16 Май 2021270
Автор: Алена

ОВЕН: БИТОВИ ПРОБЛЕМИ

Работа: От първите дни на седмицата разрешете битови проблеми и успокойте обстановката у дома. Проведете разговорите със своите близки. Обяснете причината за заетостта си. Общуването с близките ви е затруднено. Овладейте емоцията, бликаща от вас. Не пътувайте. От понеделник се постарайте да си спестите неприятностите. Ще отхвърлите с успех всичките си изостанали задачи. Ще осъществите неочаквани, но полезни делови срещи. Очаквайте трудности към края на седмицата. Запазете спокойствие и избягвайте разговор, който може да доведе до проблеми заради различие в мненията на работното място.

Здраве: Здравето ви е нестабилно. Не преяждайте и не прекалявайте със спиртните напитки. Съществува опасност от хранителни отравяния. Предразположени сте към алергии.

Любов: Колкото по-бързо се приберете от работа при любимите си хора, толкова по-голяма е гаранцията, че ще се отдадете на чувствата си. Вечер оставайте сред семейството си.

ТЕЛЕЦ: СРЕЩИ

Работа: В началото на седмицата не прекалявайте със срещите и запознанствата, защото сте готови да спорите и да се заяждате. В никакъв случай не споделяйте плановете си с своите колеги, защото някои от тях не са добронамерени към вас. Внимавайте да не усложните отношенията си. От понеделник ви се налага да сте със засилено внимание. Възможни са грешки, които трудно ще поправите и ще обвинявате всеки друг, но не и себе си. Работата ви спори, но начинанията ви са обречени на провал. По-добре се огледайте внимателно и осъзнайте причината. Трудностите са породени и от ваши действия и ви лишават от възможността за материална стабилизация.

Здраве: Здравето ви е нестабилно, защото не искате да признаете грешките си и сте напрегнати, но и податливи на депресивни състояния.

Любов: Докажете на интимната си половинка, че уважавате желанията й. Липсва ви хармония в сексуалните отношения. От вас зависи да я възстановите, като престанете да изневерявате.

БЛИЗНАЦИ: ПРИБЪРЗАНОСТ

Работа: През първите дни на седмицата не бъдете прибързани. На работното си място се справяте добре, но се постарайте да приключите със задачите си в по-ранните часове. Работата ви носи успех и признание. От понеделник и през следващите три дни сте във властта на емоцията, защото трудно преценявате новите си познати. Не рискувайте. Денят е подходящ и за да подобрите материалното си състояние. Обсъдете разширяване на бизнеса и нови задгранични контакти. Трудностите не бива да ви притесняват. Успехът ви в материално отношение е възможен, ако не допуснете грешки поради невнимание и не подпишете документи, които водят до финансови загуби.

Здраве: Предпазвайте се от физическа работа и травми, особено на ръцете и дланите. Пазете се от простуди. Внимавайте с храната заради проява на алергии.

Любов: Не са изключени проблеми с хора от противоположния пол, към които изпитвате силно привличане, но не сте готови за сериозна връзка. Прекратете я, защото ви очакват неприятности.

РАК: ЗАПОЗНАНСТВА

Работа: От първия ден на седмицата не бягайте от запознанства. Задълбочете се върху най-важните си служебни задачи. Проведете планираните срещи. Очаквайте приходи от завършените вече задачи. Имате възможност да предприемете планираните инвестиции. Ако сте безработни, помислете без колебание за собствен бизнес. От понеделник идеите, които обмисляте, може скоро да ви донесат очакваните резултати, ако сте разумни и не действате в разрез с изискванията на обществото. В състояние сте да подобрите социалното си положение дори и при съществуващата криза в държавата. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Здраве: Здравето ви е стабилно, но не трябва да се отказвате от разходките и спорта. Не се подлагайте на козметични процедури и маникюр. Пазете се от травми и катастрофи.

Любов: Желанието да сте отдадени в полза на хората няма да се хареса на близките ви, с които ще се изпокарате. Заради випса на време сте успели да ги отдалечите.

ЛЪВ: АГРЕСИЯ

Работа: Не налагайте волята си с инат и агресия, особено в професионално отношение. Търпението в началото на седмицата ще ви донесе повече полза от прибързаността. Общуването с непознати хора ви радва с ново делово запознанство. Занимаващите се с научна дейност да не предприемат промени, защото няма да са успешни. Приемете предизвикателствата като шанс да спечелите добри пари, когато ги преодолеете. От понеделник ще срещнете трудности, породени от ваши грешки и от пропуски на колегите ви. Те ще променят изцяло намеренията ви, но може да извлечете и полза за себе си. Не подписвайте документи, без да сте ги изчели в детайли, за да не се окажете в нарушение на законовите разпоредби.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Въпреки това рискувате да си навредите с негативните емоции. Избегнете ги и се заредете с добро настроение.

Любов: Рискувате да се изострят отношенията с брачните ви половинки. Контролирайте емоциите си и не се опитвайте да оправдаете поведението си.

ДЕВА: ОДОБРЕНИЕ

Работа: Съдбата ви позволява да заслужите одобрението на вашите колеги и в началото на седмицата да получите новата задача, за която отдавна мечтаете. Тя ще ви издигне на ново стъпало и ще ви отвори пътя към по-високи върхове. От понеделник общуването с партньорите ви създава основа за стабилност в материално отношение. Търсете правилните решения. Говорете с колегите си за проблемите. Не се впускайте в промените импулсивно, въпреки че сте наясно точно какво искате да постигнете. Не са изключени финансови загуби, ако рискувате. Идеите, които ви предлагат, ще ви създадат проблеми.

Здраве: Здравето ви е подвластно на настроението ви. Изнервени сте, но сте си виновни сами. Съществува предразположеност към прояви на инфекциозни заболявания.

Любов: В семейството ви назрява конфликт по ваша вина. Изневерили сте и са ви разкрили. Трудно ще намерите оправдание за изневярата си. Проявата на агресия не ви помага.

ВЕЗНИ: САМОЧУВСТВИЕ

Работа: От първия ден на седмицата сте в добро настроение и с отлично самочувствие. Не проявявайте агресия, ако решите да наложите мнението си, защото ще навредите на себе си. Поработете над бъдещите си планове. Не обсебвайте хората около вас. От понеделник помислете за нови възможности за работа. Не се колебайте и проведете необходимите разговори. Начинанията ще ви донесат успех, ако не са свързани с риск. Очаквайте изненадващи промени. Не е изключено да са свързани и с финансовото ви положение. Не инвестирайте прибързано и се откажете от ненужните покупки. Вслушвайте се в съветите на по-зрелите си приятели.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако се предпазвате от проблеми с нервната система. Не пропускайте да си наложите спокойствие и да вярвате повече в себе си.

Любов: Вечер се заемете със задълженията си у дома. Не се заяждайте с близките си. Избягвайте изясняване на отношенията с интимната си половинка.

СКОРПИОН: ПРЕДЛОЖЕНИЕ

Работа: Обсебени сте от предложение за големи приходи, свързано с нова печеливша работа, която може да ви лиши от стабилността ви в момента и вместо големи пари да търсите заеми с непосилни клаузи. На работното място сте в стихията си и впечатлявате всички през първите дни на седмицата. От понеделник при възможност пътувайте. Срещнете се с хора, чрез които да обмислите разширяване на дейността си, ако сте заети в сферата на частния бизнес. Пазете се от използвачи. Предпазвайте се от финансови загуби. Привидната лекота, с която се справяте, може да ви донесе трудности заради нечия завист.

Здраве: Здравето ви е нестабилно, ако постоянно си внушавате притеснения, ако решите, че сте депресирани, и не хукнете по лекари и екстрасенси. Вземете се в ръце.

Любов: Новото ви романтично увлечение може да се окаже разочароващо. Вечер останете с близките си. Не харчете пари за ресторанти с приятели.

СТРЕЛЕЦ: ЕМОЦИИ

Работа: През първите дни на седмицата емоцията е пречка да оцените правилно вашите възможности. Не влизайте в спор с колегите си. Не е желателно да пътувате, защото ще изостанете със служебните си задачи. Очаквайте разправии на работното място. От понеделник не проявявайте прекомерна активност. Всички рисковани начинания водят към провал, дори и да ви убеждават в противното. Не е желателно да пътувате, защото сте разсеяни и ще си навлечете неприятности. Отчитайте всички детайли, за да не пропуснете нещо важно. Съобразяването с общественото мнение е от значение, ако ви предстои важна среща.

Здраве: Здравето ви е стабилно до степента на негативизма, която ви потиска, но не умеете да го загърбите. Сами си създавате проблеми, ако прекалите с алкохола.

Любов: В разговорите с любимите ви хора не трябва да се прокрадват и най-малките съмнения за изневяра. Не ревнувайте без причина. Не се колебайте да докажете колко сте всеотдайни.

КОЗИРОГ: ПРИХОДИ

Работа: Първите четири дни от седмицата освен известие за очаквани финансовите постъпления, които ще събудят завистта на вашите колеги, ви радват и нови запознанства. Бъдете внимателни със задачите си, за да избегнете грешки и пропуски. Предпазливостта е задължителна, ако се налага да предприемете промени и да уволнявате ваши служители, защото може да не намерите лесно техни заместници. От понеделник не се поддавайте на съвети отстрани, които ще объркат плановете ви и ще ви провалят. Предпазвайте се от вземане на заеми, защото ще срещнете трудности при тяхното възстановяване. Бъдете сдържани и хладнокръвни в делово отношение.

Здраве: Здравето ви е стабилно и ви зарежда с добро настроение дори и когато ви липсват положителни емоции. Избегнете шумните компании и трапезите, защото ви вредят.

Любов: Новите любовни връзки ще ви донесат само разочарования. Ако решите да пречупвате любовта си през нейната материална стойност, няма да бъдете обичани.

ВОДОЛЕЙ: ДОВЕРЧИВОСТ

Работа: Пред вас от четвъртък съществува реална възможност да получите предложение за доходна работа. Не избързвайте с отговора си, за да си спестите разочарованията заради проява на доверчивост. Разчитайте на себе си. Уговорете провеждането на делови разговори през следващата седмица. Съгласете се с колегите си, които ви предлагат помощта си, за да се справите успешно със служебните си задачи. Очаквайте приходи. Професионалните ви планове може неочаквано да се променят изцяло от понеделник и да ви създадат проблеми. Ако ви накарат да изяснявате отношенията си с вашите колеги, не повишавайте тон.

Здраве: Радвате се на добро здраве, отлична форма и добро настроение. Постарайте се да спортувате три път през тази седмица, ако ви е непосилно да е всеки ден.

Любов: Самотните имат шанса да срещнат подходящата половинка, но трябва внимателно да преценяват новите си познати, за да не сгрешат в избора си.

РИБИ: ПРИНЦИПНОСТ

Работа: В началото на седмицата бъдете принципни и докажете, че сте перфектни в работата си. Вечер бъдете внимателни с близките си, защото може да създадете напрежение. Не очаквайте парите, които се надявахте да получите. Ако се занимавате с търговия и работите активно, ще имате успех. От понеделник бъдете внимателни при работа с финансови документи. Предпазвайте се от загуби, свързани с непредпазливост, защото трудно ще ги възстановите. Съдбата ви подлага отново на сериозно професионално изпитание, за да види дали сте склонни към компромиси в отношенията.

Здраве: Ще се почувствате уморени и отпаднали от напрежението в предишните дни. Почивката ще ви помогне да съхраните здравето си стабилно.

Любов: Преди да пристъпите към изясняване на отношенията с интимната половинка, осъзнайте грешките в поведението си. Бъдете искрени, за да вземете правилните решения.

Надя на Коцето хвърчи по задачи

Надя на Коцето хвърчи по задачи

Красивата съпруга на фолкидола Константин - Надя, не знае лятна отпуска. Блондинката бе изловена от топпапараците на "България Днес" да тича из центъра на София по задачи, като хвърчеше и на токчета, и на четири гуми. Хубавицата не обикаля салони за красота и бутици, а помага на Коцето с бизнес делата му

Принцесата на Монако изчезна мистериозно в Африка

Принцесата на Монако изчезна мистериозно в Африка

Подозират, че е избягала след поредната изневяра на мъжа си Болест едва не уби красивата Шарлийн Съпругата на Албер II не е виждала децата си половин година Hаричат я "тъжната принцеса", защото след сватбата си през 2011 г. с принц Албер II тя рядко се усмихва, а на самата церемония не спира да плаче

Ултиматум за Любо Пенев

Ултиматум за Любо Пенев

Биеш или си заминаваш! Такъв ултиматум е получил треньорът на ЦСКА-София Любослав Пенев преди мачовете с латвийския "Лиепая" и ЦСКА 1948. Напрежението на "Армията" продължава да се покачва след разгромната загуба с 0:4 от "Лудогорец" за Суперкупата на България. Шефовете на клуба са крайно недоволни от показаната игра и проведената подготовка преди

Жената на Башар при конкуренцията

Жената на Башар при конкуренцията

При конкуренцията избяга любимата на Башар Рахал - Райна Караянева. Красивата блондинка избра да се разхлади с питие в тузарско столично заведение, само на крачки от ресторантчето на актьора. Актрисата и модел е в компанията на приятели, но прекарва много време в телефонен разговор и с цигара в ръка, уловиха я топпапараците на "България Днес"

Татяна Дончева откри парламента с маркова чанта за близо 4 хил. лв.

Татяна Дончева откри парламента с маркова чанта за близо 4 хил. лв.

Чанта на френската модна луксозна марка Givenchy разходи из кулоарите на парламента в първия си работен ден депутатът от "Изправи се БГ! Ние идваме" и зам.-шеф на Народното събрание Татяна Дончева. Красивата синя чанта на Дончева е модел от новата колекция на френския бранд. Зам.-шефката на парламента я бе съчетала със по-светли синя рокля и

Карикатуристът на Мохамед си отиде точно преди да освободят атентатора му

Карикатуристът на Мохамед си отиде точно преди да освободят атентатора му

Сомалиецът с брадва се опитал да го убие с 5-годишната му внучка, спасяват се в паникстаята Курт Вестергор живее 16 г. в страх на таен адрес и с охрана заради тюрбана с бомба на пророка Живот на таен адрес под полицейска охрана, смъртни заплахи и няколко опита за убийство. Така в страх в продължение на 16 години живее датският художник Курт

Овен
Здраве: ★★★ Любов: ★★★
Късмет: ★★★★★ Работа: ★★★★★★
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

182 новозаразени с коронавирус има през последното денонощие в България.  За последното денонощие са направени общо 12 876 теста, oт които 4329 са PCR, а са 8547 с бърз антигенен тест. Това показват данните в Националната информационна система. Така общият брой на потвърдените случаи става 425 054, от които активни са 8 296

Учени посочиха пораженията от 1, 3, 7 и 30 дни инсомния Дори и една нощ безсъние води до изтощение, подпухнали очи, забавяне на мозъчната дейност, раздразнителност, тремор, спад на либидото. Ако липса на сън ви мъчи цял месец, може да получите халюцинации, паникатаки, да започнете да се потите обилно, да слабеете, да влезете във внезапна менопауза

Без да се правя на интересен, знам, че във всеки един момент всичко може да ми се случи. Това е част - вярно, най-неприятната, от това да плащаш цената, за да упражняваш професията си и да си независим и свободен, казва известният журналист Не обичам аз да съм поводът за внимание, не обичам и подаръци да получавам, защото се чувствам неудобно

Книгите отиват във Варна с Издателска къща “Труд”

Втора загуба за Зечири

Линда Зечири допусна втора загуба на олимпийския турнир по бадминтон. 34-годишната ветеранка отстъпи на Мия Бличфелд (Дан) с 10:21, 3:21. Срещата продължи само 29 минути

Филмът „Шибил“ с безплатни прожекции из България

Зрители от Варна, Пловдив, Велико Търново, Шумен ще могат да гледат продукцията на открито и да се срещнат с актьорите Филмът „Шибил“, който спечели 136 награди в 49 държави и покори сърцата на

Искра Радева : Ние се раждаме, живеем и умираме, само за да изпитаме любовта

Днес в Силистра известната на поколения българи Искра Радева представя в Силистра постановката „Леща, грах и диаманти. В спектакъла участват и Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев

Стойчо Младенов размаха пръст: Напрежението в ЦСКА не е за всеки

Знаем слабите страни на "Лиепая", казва новият треньор на "червените" Новият треньор на ЦСКА-София Стойчо Младенов размаха пръст и даде ясно да се разбере, че ще гони футболисти