Седмичен хороскоп: Нежелани промени за скорпиона
14 Юни 202121300
Автор: Алена

ОВЕН: УПОРИТОСТ

Работа: Не бива да забравяте, че от първия ден на седмицата упоритостта е вашият най-добър помощник. Възползвайте се от това свое качество. Притежавате завидна енергия и сте дейни на работното място. Ще постигнете поредния връх за изненада на всички. Радвате се на спокойствие. От понеделник не бива да смесвате прибързаността с активността, защото е във ваша вреда. Наложете си търпение и отложете деловите разговори, за да се справите със задачите си до края на седмицата. Не проявявайте инат и заядливост само защото нещо не ви харесва. Имате възможност да обмислите нови варианти, разкриващи пред вас добри професионални перспективи.

Здраве: Здравето ви е отлично. Не се оплаквайте. Ако без причина сте ядосани, си вредите сами, а напрежението ви причинява главоболие, което може да превърнете в хронично.

Любов: Личните ви отношения се стабилизират, ако не сте изнервени и заядливи. Любимите ви хора се надяват, че ще бъдете заедно вечер и през почивните дни.

ТЕЛЕЦ: ВАЖНИ РЕШЕНИЯ

Работа: Съдбата може да ви изненада със запознанство, което неочаквано ще промени живота ви. Ще се наложи да вземате важни решения, свързани с личния и професионалния ви живот. Овладейте емоцията си, за да не се окажат погрешни. От понеделник разсеяността и песимизмът ви пречат за реална оценка на ситуацията на работното място. Не вземайте прибързано важни решения. Очаквайте промени в материалното си състояние. Дали ще са положителни, зависи само от вас, особено ако задачите ви са свързани с рисковани действия, които сте принудени да предприемете. Ще се справите добре, не се отчайвайте.

Здраве: Обърнете внимание на здравето си. Главоболието е признак за преумора. Останете си у дома или излезте на разходка в парка. Спортувайте умерено.

Любов: Хармонията в семейните ви отношения зависи от вашето поведение. Бъдете щедри на чувства. Не си внушавайте, че не сте достатъчно влюбени, и се отдайте на истинските си чувства.

БЛИЗНАЦИ: ВНИМАНИЕ

Работа: В началото на седмицата неочакван разговор ще окаже сериозно влияние върху работата и дългосрочните ви планове. Бъдете внимателни, ако сте служители в държавния сектор, особено в тази несигурна политическа ситуация. Ако сте решили да инвестирате, отчитайте всички възможни рискове, не прибързвайте! От понеделник ще сгрешите, ако вземате прибързано важни делови решения. В общуването с началниците и най-вече с колегите съхранете спокойствието си, за да не обтегнете без причина отношенията си. На работното място очаквайте странни обрати, за които не сте подготвени, но може да извлечете полза.

Здраве: Обърнете внимание на здравето си. Възможни са влошаване на здравословното състояние, травми и проблеми с неприятели. Не се натоварвайте с физическа работа.

Любов: Възможни са проблеми в семейните отношения и открито грубо поведение от ваша страна, което ще раздразни околните и ще стане причина за разправия.

РАК: ТРУДНОСТИ

Работа: През първите дни на седмицата не се опитвайте да рискувате в професионалната сфера, защото ще се сблъскате с трудности. Планираното делово пътуване няма да ви донесе очакваните резултати, а и ще ви създаде проблеми, ако е през почивните дни. Ще ви подкрепи ваш партньор, който ще ви помогне да намерите изход от трудното положение. От понеделник деловите срещи може да ви донесат очакваните резултати, ако не прекалите с претенциите си и не се опитвате насила да налагате мнението си пред вашите колеги. Колкото и да ви се иска, няма как да бъдете водещи. На всяка цена се възползвайте от своите добри шансове, ако развивате частен бизнес.

Здраве: Здравето ви е нестабилно, защото сте напрегнати и недоспали. Наложете си спокойствие и въпреки обзелото ви лошо настроение не се вживявайте в измислени проблеми.

Любов: Необходимо ви е усамотяване, за да прецените дали да създадете семейство с интимната си половинка, или все още не сте готови да поемете и тази отговорност.

ЛЪВ: ДОГОВОРИ

Работа: Първите дни на седмицата позволяват разговорите ви да са успешни и със сигурност ще доведат до подписването на договори, както и до финансова стабилизация. От понеделник поставете началото на нови занимания, след като ги обмислите добре, за да сте сигурни, че решението ви е правилно. Не пропускайте обедите с колегите си. Общуването ви се удава с лекота. Имате възможност да осъществите отлагани, но желани делови срещи, които дълго време не успявахте да уредите заради заетостта на интересуващите ви хора. Не предизвиквайте нежелателни промени с думите и действията си.

Здраве: Здравето ви е отлично, ако не пропускате инатливо почивката си, ако се прибирате навреме вечер и си пийвате по чаша червено вино.

Любов: За да не си създадете проблеми с брачната половинка, се заемете със семейните си задължения. Агресивното ви поведение е причина за отдалечаване.

ДЕВА: ВАЖНА СРЕЩА

Работа: В началото на седмицата ви предстои важна среща, която ще ви накара да се замислите сериозно над бъдещите си професионални планове. Работете упорито и отхвърлете задачите си. През почивните дни не са изключени радостни новини, свързани с близки хора. От понеделник не бива да се забърквате в интриги на работното място, породени от вашата активност и компетентност. Колегите ви са готови да се включат в предложените от вас задачи, ако не сте прекалено критични към тях. Не се доверявайте на съвети, които целят да ви объркат. Определете реалните граници на своите възможности, не си поставяйте глобални делови задачи, за да не се провалите. След работа се прибирайте у дома и си наложете спокойствие.

Здраве: Здравето ви е стабилно, но не рискувайте с разходки из тъмното, ако сте сами, за да не се окажете с травми, и заради притесненията ви с проблеми със стомаха и жлъчката.

Любов: Седмицата позволява да планирате сключване на брак или да хармонизирате семейните отношения. Не злоупотребявайте с търпението на интимната си половинка

ВЕЗНИ: НЕПРИЯТНОСТИ

Работа: В началото на седмицата ще се сблъскате с неприятности заради неизпълнени обещания, които сте давали и сега ще легнат на вашите плещи. Финансови проблеми ви натоварват допълнително. Възможни са сблъсъци с непознати хора или с органите на властта, въпреки че пътувате за делова среща, затова, ако сте зад волана, не прекалявайте с високите скорости. От понеделник вашата прецизна работа ще ви донесе удовлетворение и материално благополучие. Ще получите подкрепата на влиятелни хора. Нови запознанства ще ви разочароват. Деловите разговори изискват крайната ви предпазливост.

Здраве: Обърнете внимание на здравето си. Съществува опасност само да го влошите, ако си внушавате болести. Не пийте алкохол - тази седмица ви вреди и не ви успокоява.

Любов: Предпазвайте се от конфликти с любимите си хора. Не съсипвайте възстановената хармония в отношенията си. Създайте си приятни емоции.

СКОРПИОН: НЕЖЕЛАНИ ПРОМЕНИ

Работа: От четвъртък имате възможност за изява, но промените, с които както винаги не сте съгласни, няма да ви харесат. Не спорете, защото решението за тях е спуснато от високо ниво. Не ви съветвам да пътувате. Дебнат ви проблеми на пътя. Вместо това поемете инициативата на работното място. Ще се наложи да се натоварите с повече задължения заради отсъствието на ваши колеги, но това е във ваш интерес. От понеделник отложете планираните делови срещи, откажете инцидентните. Внимавайте с новите делови запознанства. Примирете се с капризите на ваш колега на работното място. Не се ядосвайте, въпреки че ви създава временно напрежение и неудобство.

Здраве: Не прекалявайте с алкохола и обилната храна, защото ще навредите на здравето си. Застрашени сте от високо кръвно налягане и нарушено либидо.

Любов: Възвръща се хармонията в личните ви отношения. Щастливи сте, че отново сте обичани и обичате. Несемейните имат шанс да открият своята половинка.

СТРЕЛЕЦ: НЕДОВЕРЧИВОСТ

Работа: От първия ден на седмицата бъдете мнителни и недоверчиви. Предупреждавам ви да се пазите от удари от неприятели, които искат да ви навредят на всяка цена. Очаквайте подобряване на финансовото си състояние. Предстоят ви пътувания и полезни нови познанства, приемете ги. От понеделник стабилизирайте завоюваните позиции. Ще се наложи да се примирите с промяна на плановете си, която не зависи от вас. Бъдете внимателни, за да избегнете непоправимите грешки. Предпазвайте се от крайни изказвания, защото сте подвластни на съдбовни обрати, невинаги във ваша полза, а можете да завъртите колелото на кармата за миг.

Здраве: Здравето ви е привидно нестабилно. Ще се чувствате уморени и отпаднали само защото се справяте с неочаквани трудности, но формата ви въпреки това е завидна.

Любов: Възможни са семейни проблеми, караници с брачната или интимната половинка. За пореден път рискувате да съсипете сексуалните си отношения.

КОЗИРОГ: ЗАПОЗНАНСТВА

Работа: В началото на седмицата ще срещнете хора по време на пътуване, но запознанствата няма да бъдат успешни и с бъдещо развитие за делово сътрудничество. По-добре е да не се доверявате и да бъдете предпазливи в срещите и разговорите през този ден. От понеделник бъдете решителни и не злоупотребявайте с търпението на съдбата, ако нарочно бавите изпълнението на поставените ви задачи. Във форма сте и е във възможностите ви да отхвърлите изостаналата си работа. Вашите колеги и делови партньори подкрепят начинанията ви. Бъдете задълбочени в задачите си, за да избегнете финансовите загуби.

Здраве: Радвате се на отлично здраве, ако не прекалите с работата, ако си наложите спокойствие и не пропускате да си почивате, заредени с добро настроение.

Любов: Откажете поканата за гостуване и си създайте романтична обстановка. Възможно е, ако не сте семейни, да срещнете своята половинка и да изживеете романтични мигове.

ВОДОЛЕЙ: СТАБИЛИЗАЦИЯ

Работа: От четвъртък и през двата почивни дни периодът е успешен за хората, заети с творческа професия. Стабилизирайте постигнатото и внесете ред в деловите си отношения, но без да проявявате агресия. Очаквайте добри приходи, ако се занимавате с търговия. Не си създавайте напрежение. На работното място се справяте отлично със задачите си, ако не се ядосвате заради чужди пропуски, които няма как да поправите. От понеделник от вас зависи да не пропускате възможността да подобрите материалното си състояние. Няма да ви липсват предложения за пътувания, свързани с разширяване на бизнеса ви, които може да са странни и неочаквани, но въпреки това ги обмислете.

Здраве: Здравето ви е отлично. Пазете се от преумора и не пропускайте да намирате време за развлечения, но само сред хора, които са ви приятни.

Любов: Запознанствата и романтичните срещи ще ви донесат много радост и приятни изживявания. На несемейните им предстоят приятна среща и романтично увлечение.

РИБИ: НОВ БИЗНЕС

Работа: В началото на седмицата обмислете добре задачите си. Преценете в детайли имате ли възможност за създаване на собствен бизнес. Деловите срещи са перспективни. Вечер сменяйте обстановката и си създайте приятни емоции. Внимавайте, защото сте подвластни на трудно сдържана емоция. От понеделник ви е неприятно, но се налага да се занимавате с неразрешени проблеми, които ще се отразят на вашето самочувствие и може да променят личния ви живот. Желанието ви да сте в полза на кого ли не няма да се хареса на вашите близки. Завършете започнатата работа до края на седмицата, защото ще си навредите на авторитета и на доходите.

Здраве: Здравето ви изисква грижи, защото заседналият живот ви вреди. Спортът дори и един път седмично е задължителен, а тези, които не обичат да спортуват, често да се разхождат.

Любов: Късметът е с вас, ако се въоръжите с търпение. Съдбата ви дава шанс да създадете хармонично семейство. Ако вече сте го създали, време е да помислите и за деца.

Надя на Коцето хвърчи по задачи

Надя на Коцето хвърчи по задачи

Красивата съпруга на фолкидола Константин - Надя, не знае лятна отпуска. Блондинката бе изловена от топпапараците на "България Днес" да тича из центъра на София по задачи, като хвърчеше и на токчета, и на четири гуми. Хубавицата не обикаля салони за красота и бутици, а помага на Коцето с бизнес делата му

Принцесата на Монако изчезна мистериозно в Африка

Принцесата на Монако изчезна мистериозно в Африка

Подозират, че е избягала след поредната изневяра на мъжа си Болест едва не уби красивата Шарлийн Съпругата на Албер II не е виждала децата си половин година Hаричат я "тъжната принцеса", защото след сватбата си през 2011 г. с принц Албер II тя рядко се усмихва, а на самата церемония не спира да плаче

Ултиматум за Любо Пенев

Ултиматум за Любо Пенев

Биеш или си заминаваш! Такъв ултиматум е получил треньорът на ЦСКА-София Любослав Пенев преди мачовете с латвийския "Лиепая" и ЦСКА 1948. Напрежението на "Армията" продължава да се покачва след разгромната загуба с 0:4 от "Лудогорец" за Суперкупата на България. Шефовете на клуба са крайно недоволни от показаната игра и проведената подготовка преди

Жената на Башар при конкуренцията

Жената на Башар при конкуренцията

При конкуренцията избяга любимата на Башар Рахал - Райна Караянева. Красивата блондинка избра да се разхлади с питие в тузарско столично заведение, само на крачки от ресторантчето на актьора. Актрисата и модел е в компанията на приятели, но прекарва много време в телефонен разговор и с цигара в ръка, уловиха я топпапараците на "България Днес"

Татяна Дончева откри парламента с маркова чанта за близо 4 хил. лв.

Татяна Дончева откри парламента с маркова чанта за близо 4 хил. лв.

Чанта на френската модна луксозна марка Givenchy разходи из кулоарите на парламента в първия си работен ден депутатът от "Изправи се БГ! Ние идваме" и зам.-шеф на Народното събрание Татяна Дончева. Красивата синя чанта на Дончева е модел от новата колекция на френския бранд. Зам.-шефката на парламента я бе съчетала със по-светли синя рокля и

Карикатуристът на Мохамед си отиде точно преди да освободят атентатора му

Карикатуристът на Мохамед си отиде точно преди да освободят атентатора му

Сомалиецът с брадва се опитал да го убие с 5-годишната му внучка, спасяват се в паникстаята Курт Вестергор живее 16 г. в страх на таен адрес и с охрана заради тюрбана с бомба на пророка Живот на таен адрес под полицейска охрана, смъртни заплахи и няколко опита за убийство. Така в страх в продължение на 16 години живее датският художник Курт

Овен
Здраве: ★★★★★★ Любов: ★★★★★★
Късмет: ★★★★★ Работа: ★★★★★
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Учени посочиха пораженията от 1, 3, 7 и 30 дни инсомния Дори и една нощ безсъние води до изтощение, подпухнали очи, забавяне на мозъчната дейност, раздразнителност, тремор, спад на либидото. Ако липса на сън ви мъчи цял месец, може да получите халюцинации, паникатаки, да започнете да се потите обилно, да слабеете, да влезете във внезапна менопауза

Без да се правя на интересен, знам, че във всеки един момент всичко може да ми се случи. Това е част - вярно, най-неприятната, от това да плащаш цената, за да упражняваш професията си и да си независим и свободен, казва известният журналист Не обичам аз да съм поводът за внимание, не обичам и подаръци да получавам, защото се чувствам неудобно

Имал ли е Джеф Безос космически лифтинг? Драматично набъбналите устни и гладките стегнати бузи на милиардера запалиха слухове, че си е правил козметична операция с филинги преди изстрелването му в Космоса с ракетата на „Амазон” Blue Origin, пише в. „Дейли мейл”. Най-богатият човек в света изглеждаше различен - най-вече надут - в последните снимки

Книгите отиват във Варна с Издателска къща “Труд”

Втора загуба за Зечири

Линда Зечири допусна втора загуба на олимпийския турнир по бадминтон. 34-годишната ветеранка отстъпи на Мия Бличфелд (Дан) с 10:21, 3:21. Срещата продължи само 29 минути

Филмът „Шибил“ с безплатни прожекции из България

Зрители от Варна, Пловдив, Велико Търново, Шумен ще могат да гледат продукцията на открито и да се срещнат с актьорите Филмът „Шибил“, който спечели 136 награди в 49 държави и покори сърцата на

Искра Радева : Ние се раждаме, живеем и умираме, само за да изпитаме любовта

Днес в Силистра известната на поколения българи Искра Радева представя в Силистра постановката „Леща, грах и диаманти. В спектакъла участват и Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев

Стойчо Младенов размаха пръст: Напрежението в ЦСКА не е за всеки

Знаем слабите страни на "Лиепая", казва новият треньор на "червените" Новият треньор на ЦСКА-София Стойчо Младенов размаха пръст и даде ясно да се разбере, че ще гони футболисти