Ребека язди Варди на таен остров

Ребека е влязла във форма за лятото

Звездата на "Лестър" Джейми Варди и съпругата му Ребека се усамотиха на таен остров. Двамата са на екзотична почивка край океана, но не разкриват местоположението си. По всичко изглежда, че те са без децата и се наслаждават единствено един на друг. Ребека показа впечатляваща фигура, която е изваяла за лятото. 39-годишният модел е раждала пет пъти, но това не се е отразило на формата й. Наскоро семейство Варди празнува петгодишнина от сватбата си. Те вече имат три деца, докато Ребека е майка на още две от предишна връзка. Именно годишнината е причината за новия меден месец на двамата.

Джейми не се оплаква от язденето
Джейми не се оплаква от язденето

Семейството се възползва максимално от ранното пенсиониране на Варди от националния отбор на Англия. Той се отказа да играе за страната си още след световното първенство през 2018 г. Настоящият селекционер на "трите лъва" Гарет Саутгейт направи опит да върне голмайстора в отбора, но той отново потвърди решението си.
В момента футболът не е приоритет за Варди, който се възползва максимално от кратката си ваканция.

Г-жа Варди показва умения с гребло
Г-жа Варди показва умения с гребло
А неговата съпруга е повече от щастлива, че двамата са заедно по време на течащото европейско първенство. Двойката видимо се забавлява по време на екзотичната си почивка. На една от снимките Ребека се е качила на гърба на съпруга си и е написала "Язди или умри". На друго фото г-жа Варди показва умения върху сърф с гребло в ръка.
През последните месеци Ребека отново се занимаваше с друга футболна съпруга - Колийн Рууни. Двете стигнаха до съдебно дело, след като жената на Уейн Рууни обвини Ребека, че издава пикантни подробности от живота й на медиите. Съпругата на Джейми Варди се обиди и подаде жалба пред Върховния съд с искане на обезщетение в размер на 1 млн. паунда. Наскоро се заговори, че двете футболни съпруги могат да стигнат до извънсъдебно споразумение, а парите да бъдат дадени за благотворителни каузи.



ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Бон Джоуви отбелязва 40 г. на сцената с документален филм и нов албум (Видео)
Мъж откри китара на „Бийтълс” на тавана на възрастните си родители
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост

Напишете дума/думи за търсене