Живко Миланов нежелан за треньор

Живко Миланов води едва 13 футболисти в подготовката

Живко Миланов не е желан да остане като треньор, нито в евентуалния нов треньорски щаб в "Левски", разузна "България Днес" от свои източници на "Герена". Миланов започна лятната подготовка с тринадесет футболисти, но без ясен план за цялостното й провеждане. Освен него в щаба за момента са още помощникът му Тодор Симов, кондиционният треньор Петър Пеев и този на вратарите Георги Стоянов.

На стадион "Георги Аспарухов" вече стана ясно, че мажоритарният собственик Наско Сираков е отклонил на два пъти молба от страна на Миланов за среща. В момента и самият бивш футболист на "сините" не знае под каква форма работи като треньор на отбора. Самият той е имал предложения да започне като помощник в други отбори, но засега се надява да остане на "Герена".

От друга страна, Сираков и Станимир Стоилов са постигнали принципно съгласие Мъри да поеме отбора. Очаква се потвърждение за гаранции за инвестиции в първия отбор и в детско-юношеската школа от страна на кандидата за акциите на ПФК "Левски" АД Джоузеф Диксън, за да даде Стоилов съгласие. Самият Мъри е недоволен от факта, че Живко Миланов не е направил план за подготовка и не е набелязал никакви футболисти за привличане на местата на напусналите клуба. Няма и нито една уредена контрола за подготвителния период, като не се знае и къде ще се провежда той, тъй като в касата няма пари за лагери и пътувания. Въпреки това Мъри е настоявал от началото на преговорите си програма да бъде изготвена, а това не е направено от страна на Миланов. На практика след края на отминалия шампионат отборът е разпуснат при пълна неяснота за най-близкото бъдеще.

Мартин Райнов се завърна на "Герена", нищо че вече може да се смята за свободен агент. Капитанът на "Левски" реши да поддържа физическа форма в базата на бившия си клуб. В същото положение, в търсене на пореден отбор, е и Валери Божинов. Самият нападател извади от джоба си 1000 лева, за да бъдат закупени за нуждите на тренировъчни процес елементарни неща като минерална вода, 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!

Напишете дума/думи за търсене