Тръмп: Меган Маркъл не уважава кралицата и използва Хари по ужасен начин

Доналд Тръмп

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп посочи, че Меган Маркъл не зачита кралицата и останалите членове на кралското семейство и използва Хари по ужасен начин. 

Той критикува херцогинята на Съсекс в обширно интервю с Найджъл Фараж, в което казва, че един ден Хари „ще съжалява“ за начина, по който отношенията му с останалата част от кралските особи са били разрушени, предава "Мирър".

Самият Тръмп има два развода зад гърба си и беше обвинен в сексуално посегателство или непристойно поведение спрямо множество жени. 

Това не е първият път, когато той говори подобни неща за Меган, която го нарече „раздвоен“ и „женомразец“ по време на президентската му кампания през 2016 г.

"Не съм неин фен. Не бях от първия ден. Мисля, че Хари е използван ужасно и мисля, че някой ден той ще съжалява.", посочва в интервюто за GB News Тръмп.

"Смятам, че Хари е манипулиран по ужасен начин. Мисля, че така се разбиха отношенията му с кралското семейство и това наранява кралицата", добавя той.

Меган и Хари се преместиха в САЩ миналата година и бяха доста критични към кралското семейство, когато разговаряха с американски медии, включително и скандалното интервю с Опра Уинфри.

„Мисля, че Меган е много неуважителна към кралското семейство и най-вече към кралицата“, добавя Доналд Тръмп.

По време на интервюто си бившият американски президент нарича Елизабет Втора „страхотна жена, такъв страхотен човек, историческа личност“.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак
На какво вреди фелациото
Защо крал Чарлз пътува навсякъде с поръчкова тоалетна чиния и плюшено мече?

Напишете дума/думи за търсене