Коя от двете е Мария Бакалова?

Мария Бакалова (вляво) и Лулу (вдясно)

Известната бургазлийка от “Борат - 2” досущ като шотландската певица и актриса Лулу на младини

Нашата Мария Бакалова е копие на известната от близкото минало певица и актриса Лулу, родена като Мари Макдоналд Маклафлин Лоури. Снимката е от младите години на шотландката и показва удивителна прилика с нашето момиче.

Общото между двете е, че започват кариерата си още от деца и от малки се занимават с музика и мечтаят за голямото кино. Лулу е едва на 13, когато се присъединява към група, а на 14 години получава артистичния си псевдоним. Нейната звезда изгрява в “На учителя с любов” (1967), като изпълнява едноименната песен от филма. Гвоздей в нейната кариера е и заглавната песен на филма за Джеймс Бонд от 1974 г. “Мъжът със златния пистолет”. В Европа тя става много известна и с песента Boom Bang-a-Bang, спечелила конкурса Евровизия през 1969 г. Лулу вече е на 73 години и все още пее и изглежда чудесно.

Мария Бакалова е само на 25 години и в момента е една от най-горещите звезди в Холивуд. Като дете взема уроци по пеене и флейта. Учи в Националното училище за музикално и сценично изкуство “Панчо Владигеров” в родния си град Бургас, специалност актьорско майсторство за драматичен театър и втора специалност флейта. През 2019 г. завършва НАТФИЗ в София в класа на проф. Иван Добчев. Звездата ѝ изгрява в “Борат - 2”, където играе Татур Сагдиев, дъщерята на Борат. За ролята си получи номинация за “Оскар”, БАФТА и “Златен глобус” и стана първата българка, номинирана за престижните отличия.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак

Напишете дума/думи за търсене