Принц Андрю изтри профилите си в социалните мрежи

Принц Андрю

Профилите на принц Андрю в социалните мрежи са изтрити, Новината идва на фона на продължаващата му борба с американското правосъдие заради обвинения в сексуално насилие, предава "Гардиън".

Миналата седмица майка му кралица Елизабет Втора отне титлите на сина си. Той вече няма да се ползва с названието "Негово кралско височество".

Страницата на принц Андрю в Туитър вече води до празна такава. YouTube профилът му също е не е достъпен. Тези в Инстаграм и Фейсбук също са изтрити, въпреки че все още се появяват, но само защото изискват повече време за филтрирането на някои акаунти. 

Официалния уебсайт на британската монархия също бе актуализиран, тъй като Бъкингамският дворец се стреми да отдалечи институцията от съдебната битка на Андрю.

Принцът все още се появява в раздела, озаглавен Членове на кралското семейство, но списъкът с неговите военни титли е премахнат. Бъкингамският дворец обяви миналата седмица, че ролите му ще бъдат разпределени между други членове на кралското семейство. 

38-годишната Вирджиния Джуфре съди 61-годишния Андрю в САЩ за предполагаемо сексуално насилие над нея, когато е била тийнейджърка.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка
Елинистическа философия - радетелка на личното щастие, а не на универсалната истина
8 ползи от рисуването за мозъка

Напишете дума/думи за търсене