Амбър Хърд призна в съда, че е лъгала под клетва

Амбър Хърд СНИМКА: Ройтерс

Актрисата, която обвини Деп в брутално насилие, призна, че е излъгала
Амбър Хърд призна в съда, че е лъгала под клетва, което направи процеса срещу Джони Деп още по-шокиращ, предаде Нова.

Когато Джони и Амбър се разведоха, актрисата получи 7 милиона долара, за да мълчи за връзката им, а през 2016 г. тя се закле да даде тази сума за благотворителност, защото „не обича парите на Джони и никога не ги е искала“.

В интервю за холандска телевизия през 2018 г. Амбър потвърди, че е дарила 7-те милиона долара, че Американският съюз по правата на човека (ACLU) е получил 3,5 милиона долара, а останалите 3,5 милиона долара са дарени на Детската болница в Лос Анджелис . Тя повтори тези твърдения в съда под клетва през 2020 г.

Но сега актрисата, която обвини Деп в брутално насилие, призна, че е излъгала.

„Наистина възнамерявам да изпълня това обещание и бих искал той да спре да ме съди, за да мога да го направя. Взех по-малко пари, отколкото ми предложиха, защото никога не съм искала парите му. Просто исках моята сигурност и бъдещето си, а той рискуваше всичко. Исках той да ме остави на мира“, каза Амбър.

Съдебните документи сочат, че ACLU е получила само една трета от тази сума от Амбър или от нейно име. Половин милион долара са дошли от компанията, собственост на Илон Мъск, с когото имаше кратка връзка.

Адвокатите на Деп по-рано заявиха, че нейната версия за историята, че тя не иска парите на Джони, е невярна. След развода Амбър помолила Деп, наред с други неща, да продължи да използва три от апартаментите си в Лос Анджелис, без да плаща нито цент.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак

Напишете дума/думи за търсене