Красивият син на Карла Бруни върви по стъпките на майка си, тя прелива от гордост

Синът на Карла Бруни на ревю в Милано за Донатела Версаче

"Семейна афера", написа бившият топ модел Карла Бруни, съпруга на Никола Саркози. Поводът за думите й под снимка в нейния профил в инстаграм е дефилирането на големия й син Аурелиен за новата колекция на приятелката й Донатела Версаче. Това стана на ревю по време на седмицата на модата в Милано. Точно 30 години преди това и Карла се разходи по модния подиум за същата марка. Красивият като гръцка статуя Аурелиен е плод на любовта на Карла с известния френски философ и писател Рафаел Ентховен. Моделът навърши 21 години точно по време на ревютата в Милано, така че те бяха като подарък за рождения му ден. 

Колаж на Карла Бруни със снимки, които са разделени от 30 години
Колаж на Карла Бруни със снимки, които са разделени от 30 години

Аурелиен се роди след скандал в светските среди по онова време, предизвикан от Карла. След като навремето имаше връзки с музикантите Ерик Клептън и Мик Джагър, италианката заживя с Жан-Пол Ентховен, френски издател и журналист, с 18 години по-голям от нея. Тя обаче се влюби в сина му Рафаел, роден през 1975 г. и преподавател по философия. Той пък беше женен за Жустин, дъщерята на философа Бернар-Анри Леви. Връзката на съпруга й с Карла накара Жустин да напише книга, в която разказа как „разкрасена по хирургически начин” манекенка Пола открадва мъжа на главната героиня. Пола е описана като пиявица с усмивка на терминатор. Мнозина разпознаха Карла в нея. 

Аурелиен с майка си
Аурелиен с майка си

През 2001 г. Рафаел и Карла имат син – Аурелиен. На баща му бившият топ модел и сегашна мадам Саркози посвети песента „Рафаел” от дебютния си албум с песни. След като приключи с висшата мода, Карла се отдаде на музиката си.

През 2007 г. излезе на бял свят и връзката й с френския президент Никола Саркози. По-късно стана ясен и друг факт - че Карла не е родна дъщеря на Алберто Бруни Тедески, чието име носи, а е плод на връзката на майка си Мариза с любовника й Маурицио Ремерт. Година по-късно Карла се омъжи за Саркози и роди от него Джулия. Когато я питат дали би направила всичко за един мъж, Карла отговаря : „За един мъж – не, но за него –да”. 

21-годишният французин е звезда и в социалните мрежи
21-годишният французин е звезда и в социалните мрежи

Красивият голям син на Карла Бруни е звезда в тик ток. Той е и политически активен – още се помнят битките му за излизане на Франция от ЕС. Не се страхува да се противопостави на доведения си баща Никола Саркози, и когато той все още обитаваше Елисейския дворец.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене