Камила за принц Чарлз: Понякога сме като кораби през нощта, но винаги сядаме заедно

Камила, херцогинята на Корнуол

Пред Vogue Камила разсъждава за степента на медиен контрол върху семейството си през 90-те години

Камила, херцогинята на Корнуол говори за личния и професионалния си живот - как се справя с натоварените си работни графици и същевременно поддържа връзката си със 73-годишния принц. Подробностите за брака си с принц Чарлз тя даде пред британския Vogue преди 75-ия си рожден ден през юли. 

"Понякога не е лесно, но винаги се опитваме да придадем смисъл в тази част от деня, когато успеем да се срещнем", споделя тя. "Понякога сме като кораби, които преминават през нощта, но винаги сядаме заедно, пием чаша чай и обсъждаме деня", казва тя.

Камила също така отбеляза, че е "прекрасно да наваксаш", когато тя и съпругът й "имат малко време".

"Най-хубавото е, че всъщност седим и четем книгите си в различни ъгли на една и съща стая. Много е релаксиращо, защото знаеш, че не е нужно да водиш разговор. Просто си седите и сте заедно", добави тя.

Пред Vogue Камила разсъждава за степента на медиен контрол върху семейството си през 90-те години, като отбелязва, че "не е лесно".

"Толкова дълго време ме разглеждаха под лупа, че просто няма как, трябва да намерите начин да живеете с това. Никой не обича да го наблюдават през цялото време и да го критикуват...Но мисля, че в крайна сметка се издигам над това и го приемам. Трябва да продължиш с живота".

Камила и Чарлз се срещат за първи път на мач по поло през 1970 г. и се говори, че веднага се харесали, пише Dir.bg. Те останали близки приятели по време на браковете си - Чарлз с Даяна, принцеса на Уелс, и Камила с Андрю Паркър-Боулс - докато аферата им с Чарлз стана публична за пресата през 1992 г. Камила и Андрю обявиха, че се развеждат през 1995 г. Чарлз и Даяна се разведоха през 1996 г., а Даяна почина една година по-късно.

През 1998 г. Чарлз запознава синовете си принц Уилям и принц Хари с Камила. По-късно получава одобрението и на майка си, кралица Елизабет Втора, а през 2005 година с Камила се женят.

По-рано тази година 96-годишната кралица изрази чувствата си към втората си снаха - тя поиска Камила да носи титлата кралица-консорт, когато Чарлз заеме трона. Кралицата-консорт обикновено разделя със съпруга си социалния ранг и статут.

В разговора с модното списание Камила обсъди работата си с хора, преживели домашно насилие. Тя сподели намерението си да продължи да се занимава с това и когато стане кралица-консорт.

"Не можеш да изоставиш нещата, с които си се обвързал, има още много да се направи".

Списанието е налично от днес.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа
Селфи дисморфия – модерната болест на социалните мрежи
Защо е полезно да плачем?

Напишете дума/думи за търсене