57 са най-красивите кътчета по Черноморието

Плажовете, за които туристите не подозират, събрани в пътеводител на Ели Иванова, Надежда Серафимова и Росица Димитрова

Поне 57 са онези красиви места от най-северната до най-южната точка на морския ни бряг, запазили своята автентичност и все още непознати на многолюдните туристически тълпи. Или поне толкова са събрани досега от пътешественичките Ели Иванова, Надежда Серафимова и Росица Димитрова в пътеводителя им “Най-красивите кътчета по Черноморието”.

Трите популярни блогърки не само разказват за тях живописно, но и ги показват с над 150 фотографии в луксозното издание на “Сиела”.

От Дуранкулак и Дуранкулашкото езеро до Резово и устието на река Резовска – в това издание читателят ще открие невероятни природни феномени, мистериозни паметници от древността, исторически забележителности и свещени места, скрити кътчета, където все още човешката намеса е сведена до минимум.

Подходящо за начинаещи откриватели и за търсачи на приключения, в изданието са поместени подробни описания на туристическите маршрути, точни координати, полезни съвети за пътешественици и любители на фотографията, както и майсторски снимки, разкриващи смайващи и незабравими гледки.

А най-хубавото – някои от “Най-красивите кътчета по Черноморието” са достъпни през всички сезони.

Надежда Серафимова е създател и автор на блога “Тефтерчето на един пътешественик”. Тя страстно защитава тезата, че преди да обиколим света, първо трябва да опознаем родината. Обичта към пътешествията и специалното отношение към България я подтикват да даде начало на още един родолюбив проект – “Роден Пъзел” – колекция от пъзели на български забележителности.

Росица Димитрова е фотограф, създател и автор на блога Trips with Rosie. Нейна снимка от лунното затъмнение и Побитите камъни е включена в онлайн публикация на Forbes през януари 2020 г.

Ели Иванова е създател и автор на блога “Друми в думи”. Автор е на над 400 статии на туристическа тематика и на пътеводителите “52 екопътеки за всеки”, “Седем дни в Родопите” и “52 по-малко познати пътеки за всеки”.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка
Елинистическа философия - радетелка на личното щастие, а не на универсалната истина
8 ползи от рисуването за мозъка

Напишете дума/думи за търсене