"Левски" приключи селекцията

Роналдо се очертава като топпопадение в селекцията на "Левски"

Нидерландецът обгрижван от половинката на Ван дер Каап

"Левски" приключи със селекцията, научи "България Днес". Нидерландецът Нейтън Олдър е последното ново попълнение на "Герена" през лятото.

Халфът подписа тригодишен договор със "сините". Той ще тренира с първия отбор. Въпреки това първоначално ще играе за втория тим под ръководството на Елин Топузаков. При демонстриране на необходимите спортно-технически качества ще бъде преместен в представителния отбор. Това е част от новата политика на клуба - привличане на млади играчи, които да се обиграват в резервния тим.

Ръководството не планира привличането на повече нови футболисти през лятото, за да не наруши бюджета за заплати. Попълнение може да бъде взето само ако "Левски" се раздели с някои от основните си играчи. На този етап реални оферти за тях липсват. Скаутите ще продължат да следят младоци, които евентуално да акостират на "Герена" и да минат аклиматизация през втория тим.

Олдър изгледа контролата на "сините" с "Локомотив" (Сф) (2:1). Той бе посрещнат от половинката на сънародника му Килиан ван дер Каап - Лайла Шарлот. Мадамата го посрещна на входа, след което се качи с него в пресложата на "Герена". Там го запозна с няколко от половинките на останалите играчи. Освен това се опита да го запознае с обстановката на "Герена" и около отбора.

Нейтън Олдър

Снимка: levski.bg
Нейтън Олдър Снимка: levski.bg

На трибуните бе и друго ново попълнение на "Левски" Анте Блажевич. Хърватинът пропусна контролата с "червено-черните" заради травма.

"Има проблем в глезена. Все още не е ясно колко е сериозно състоянието му", обясни треньорът Станимир Стоилов.

С контузия е и Ивелин Попов, който може да пропусне мачовете с ПАОК в Лигата на конференциите.

"Сините" все още не са наясно дали Ивелин Попов ще се възстанови за първия мач с ПАОК от Лигата на конференциите, който е на 21 юли.

"Ще следим внимателно възстановяването му. Сега най-важно е да оздравее. Ивелин минава през труден период след поредица от травми. Донякъде бе нормално да се получи нова. Като се оправи, ще разчитаме на него", заяви Мъри.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак
На какво вреди фелациото
Защо крал Чарлз пътува навсякъде с поръчкова тоалетна чиния и плюшено мече?

Напишете дума/думи за търсене