Алек Алексиев и Владо Михайлов са монаси в “Оста на живота”

Актьорите по време на снимачния процес на филма.

Алек Алексиев и Владимир Михайлов тръгват из планините с духовния си учител, за да открият себе си. Това накратко е сюжетът на новия филм “Оста на живота”, който се снима в момента. Историята е за трима монаси, които обикалят красиви места заедно с техния учител, за да разберат повече за същността на човека. В актьорския състав има и две чуждестранни попълнения - македонеца Стрезо Стаматовски и датския актьор Ларс Симонсен.

“Много се радвам, че отново ще снимаме заедно с Алек Алексиев, с когото бяхме заедно по чукарите във “Възвишение”. Ще участва един прекрасен македонски актьор Стрезо Стаматовски и един феноменален датски актьор от сериала “Мостът”. За нас е чест, че ще е част от екипа ни”, казва Владимир Михайлов.

Режисьор на филма е Атанас Христосков, а продуценти са Калин Калинов, Богомил Калинов и Виктор Францес. Сценарият е създаден по едноименната книга на американския автор Свами Тиртха. Досега филмът е сниман в пещерата Проходна, както и на Белоградчишките скали. Ще има и красиви кадри от Турция. Мартин Балкански е оператор. Лентата е финансирана изцяло с лични средства. Премиерата се очаква да бъде другата година.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка
Елинистическа философия - радетелка на личното щастие, а не на универсалната истина
8 ползи от рисуването за мозъка
Ретрограден Плутон - изкореняване на стари модели на поведение

Напишете дума/думи за търсене