Кейт и Уилям няма да се срещнат с Хари и Меган, докато са на посещение в САЩ

Принц Уилям и принцеса Кейт СНИМКА: Инстаграм/Официален профил

Принцът и принцесата на Уелс не планират среща с Хари и Меган, докато са на посещение в САЩ. 

Уилям и Кейт ще отлетят за Бостън в сряда за началото на тридневно пътуване до САЩ. Пътуването им ще завърши с посещение на бляскаво събитие за награждаване.  

Експертите смятат, че е изключително важно първото пътуване на двойката в чужбина след смъртта на кралицата да е в Америка, където те ще се опитат да "възстановят баланса" след щетите, които Хари и Меган нанесоха с нападките си срещу кралското семейство в американските медии.

Принц Хари и неговата съпруга Меган, ще бъдат на събитие само на 320 км от принца и принцесата на Уелс. Те ще приемат наградата "Вълна от надежда" в Ню Йорк, а събитието е организирано от дъщерята на Робърт Ф. Кенеди - Кери. 

Кери Кенеди заяви, че наградата е признание за позицията на херцозите на Съсекс, които се противопоставят на институционализирания расизъм в кралското семейство. 

Въпреки, че ще се намират близо един до друг, източници потвърдиха, че принцът и принцесата на Уелс не планират да се срещат с херцозите на Съсекс. Хари и Меган се отчуждиха от кралското семейство, след като се преместиха да живеят в САЩ. 

Кралски експерти коментираха пред "Дейли мейл", че смъртта на баба им през септември не е успяла да сближи двамата братя. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Христос воскресе, скъпи читатели!
Подкаст: Криели от Деси Бакърджиева, че прапрабаба й била актриса, разбрала от учебник във ВИТИЗ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии

Напишете дума/думи за търсене