В Африка искат черен печат за Мадона, обвиниха я в трафик и експлоатация на деца

Мадона Снимка: Инстаграм

Новината засенчи информацията за предстоящото турне на звездата

Американската суперзвезда Мадона да не може да посещава Африка. Това поиска Световната федерация на Етиопия (EWF), която обвини поп легендата в участие в трафик на хора и сексуална експлоатация на африкански деца. Новината бързо набра скорост в туитър и се превърна в тренд, който засенчи предстоящото турне на певицата - The Celebration Tour.

Според EWF, която се застъпва за промени в законите, които вредят по някакъв начин на чернокожите хора, има редица проблеми с осиновяването на четирите деца на Мадона от малавийски произход - Дейвид Банда, Мърси Джеймс и близначките Естер и Стела.

EWF поиска от президента на Малави Лазар Чеквара да разследва хуманитарната организация на поп изпълнителката Raising Malawi, която предлага здравни и образователни дейности. Тя осигурява и подкрепа на сираци и деца в неравностойно положение.

EWF иска още на певицата и нейните сътрудници да им бъде забранено да влизат в Африка, както и да им бъде отказан достъп до африкански деца, докато не приключи разследването за “трафик, секс експлоатация, сексуално робство, отмяна на осиновяване, заплаха от принуда, измама, заблуда и злоупотреба с власт или уязвимост”.

В петицията си EWF цитира книгата на Мадона “Секс” от 1992 г. като източник на тяхното притеснение. Според тях книгата съдържа съдържание за възрастни, като порнография, зоофилия, садомазохизъм и препратки към ЛГБТ.

От проучвания става ясно, че хомосексуалността е незаконна в Малави. EWF заявява, че в книгата “Секс”

гей порнозвезди са снимани по порнографски начин с Мадона

Те са извършвали вулгарни действия с представители на същия пол, което е трябвало да бъде споменато през 2006 г., когато певицата води дело за осиновяване в Малави.

Етиопската организация продължава с нападките, като твърди, че поп иконата е отворила сиропиталището си Raising Malawi, “за да провежда социални експерименти върху уязвими африкански деца в Малави”. EWF се позовават на съдържаните в книгата “материали с детска порнография, религиозна иконография и други вулгарни медии”.

Според организацията Мадона е използвала осиновения си син Дейвид Банда “за сексуална експлоатация и социални експерименти”. Това се случва, след като се появяват снимки на Банда с женско облекло, аксесоари и козметика. В Африка също така обвиняват Йохан, биологичния баща на Банда, че е дистанциран родител.

Йохан е бил скептично настроен към това Мадона да бъде родител на детето му след развода ѝ с Гай Ричи. Певицата обаче му обещала, че ще осигури добро образование на сина му и ще му позволи да се върне у дома, за да живее с него, но до това не се стига.

Мадона осиновява и Мърси Джеймс след съдебна битка. Междувременно семейството ѝ е искало тя да посещава страната на всеки две години. Според бабата на Мърси тя е била в сиропиталище само докато имунната ѝ система укрепне, пишат африкански медии.

След като се съгласила да осигури на Естер и Стела подходящо образование и впоследствие да ги върне на биологичния им баща Адам Мвале, певицата получава и разрешение да осинови двете близначки. Така от етиопската организация смятат, че тя играе роля на приемна майка, но се стига до окончателно осиновяване.

Етиопската организация също така недоволства и от правителството на Малави, че не е “направило пълна социална проверка на осиновителя”, и имат основание да смятат, че Мадона “използва тези деца като социален експеримент в отговор на силния натиск на ЛГБТ общността за содомия в Америка”.

Същевременно Кралицата на попа разказва за трудностите на майчинството в едно от последните издания на “Венити феър”. Самата Мадона расте без майка си, която умира, когато тя е само на 5 г. По думите ѝ: “Да израснеш с майка като мен, е предизвикателство”.

Звездата заявява, че все още се бори с това да е майка и да върши работата си като такава, защото според нея

отглеждането на деца е произведение на изкуството

“Никой не ти дава наръчник. Трябва да се учиш от грешките. Това е професия, която изисква много време, а е изтощителна, защото никога няма почивка”.

Певицата казва още, че това, което я прави най-щастлива, е да вижда как всяко едно от нейните деца открива собствената си креативност и страст с какво да се занимава. “Да ги виждам щастливи, да ги виждам как растат, как се развиват и как намират нещата, които харесват. Голяма част от моето щастие идва от тях. А също и до голяма степен от вдъхновението, което ми дават”, допълва тя.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене