81-годишната баба Веска: Никога не съм вярвала, че Джокович ще ме поздрави за рождения ден

Джокович

Баба Веска от село Черешово стана известна на 81 години и получи най-големия си подарък по случай своя рожден ден. Възрастната жена бе поздравена не от кого да е, а от най-добрият тенисист в света Новак Джокович. Сърбинът изпрати видео послание до Веска, като заслугата бе дело на нейната внучка-Боряна Узунова.

Българската баба, която е луда фенка на сърбина призна в ефира на „Тази сутрин“ по bTV , че е гледала поздрава на Джокович стотици пъти.

„Аз ходя по кортовете отпреди 20 години с моите внуци - разказва баба Веска. - Те спряха да играят поради травми, но аз виждах в лицето на Джокович моите деца. Той ме впечатли с неговата толерантност и доброта. Погледнете лицето му, израза му, отношението му. Той е не само велик тенисист, но и велик човек. Гледам всички турнири, в които участва. От 2:00 часа през нощта до сутринта, когато винаги побеждава, особено след десетата му титла на Откритото първенство в Австралия.“

„Никога не съм вярвала, че той ще ме поздрави за моя рожден ден, но това ми беше мечтата. Стоя, гледам през прозореца и мечтая да бъда при родителите му, когато той вдига купата, целува я и всички души му се радват. Аз мечтаех да бъда при него. Никога не съм си представяла, че милионите зрители и почитатели, които той има, че ще отдели частица от своето време, за да ме поздрави."

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Хората, които имат този навик, правят повече секс
Какво е социален махмурлук?
4-те зодии, които биха процъфтявали на самотен остров
Защо пингвините не могат да летят?
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме

Напишете дума/думи за търсене