Милионер изостави Мис България, замени я с певица

  • След дългогодишна връзка и надежди за сватба
  • Тамара Георгиева зарязана от богаташа Стивън Роуз

Мис България 2017 Тамара Георгиева е останала без гадже, разбра "България Днес". Тунингованата блондинка е зарязана от годеника си - милионерският наследник Стивън Роуз, преди няколко месеца.

Тамара и богаташът бяха заедно дълги години и всички очакваха скоро да минат под венчилото, но уви... животът й се преобръща на 180 градуса. Мъжът до миската редовно я глезеше със скъпи почивки, подаръци от порядъка на коли и т.н, но приказката им вече приключи.

Тамара и Стивън бяха заедно над 7 години
Тамара и Стивън бяха заедно над 7 години

Георгиева вече е премахнала всичките си снимки с наследника на бизнес дамата Катя Роуз в социалната мрежа. И е в търсеното на нов мъж.

За разлика от нея, Стивън бързо е прежалил бившата си изгора. От няколко месеца богаташът има любовна авантюра с чалга певицата Джорджия. Самата изпълнителка преди Нова година загатна, че има нов мъж, но тогава му скри лицето на кадъра. Отскоро обаче Джорджия, която няма кой знае колко хитове, се фука, че е забила милионера. Певицата вече без капка притеснения качва общи снимки с любимия си, на които двойката е гушната и изглежда повече от влюбена. Джорджия е доста по-възрастна от партньора. Разликата им е почти 10 години, но това, изглежда, не е никакъв проблем за младежа.

Милионерският наследник с новото си гадже - певицата Джорджия
Милионерският наследник с новото си гадже - певицата Джорджия

Стивън дълги години бе един от най-желаните ергени у нас. Той учи в Испания, където завърши един от най-престижните университети.

Каква е причината за раздялата, за момента не е ясно. "България Днес" не успя да се свърже със замесените в любовната драма за повече информация.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Хората, които имат този навик, правят повече секс
Какво е социален махмурлук?
4-те зодии, които биха процъфтявали на самотен остров
Защо пингвините не могат да летят?
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме

Напишете дума/думи за търсене