Отмъщението на голия пъп

Всяка година се увеличава броят на дамите до 30 г., страдащи от заболявания на половата система. Все повече млади жени се оплакват от катастрофално занижено либидо, миоми, фиброми, хронични възпаления на яйчниците, мастопатии, нарушения на менструалния цикъл, бият тревога медиците от Харвардския университет.

Учените от Харвард изследвали 2000 пациентки и стигнали до извод, че за всичко е виновна модата! Ръководител на проучването е психологът проф. Бенджамин Рост, който подробно разяснява "отмъщението на голия пъп"!

Проф. Рост разкрива: "Модните дрехи повдигат самочувствието на жените - при тях участъкът от мозъка, отговорен за емоциите, е 8 пъти по-голям от мъжкия. Но дамите не подозират, че модата на голите кълки, пъпове и рамене оказва мощно въздействие не само върху мъжкия нагон, а и върху подсъзнанието на самите жени. През целия работен ден, когато се мъчат да привлекат вниманието на силния пол, те по неволя изпитват силна възбуда.

Човешкото тяло "тъпо" изпълнява заповедите на главния мозък, а той вече е изкомандвал ендокринната система да се настрои за полов контакт, който обаче все не настъпва. И в такова състояние на неудовлетвореност жените преживяват целия работен ден. А дългата сексуална възбуда без "охлабване" влияе зле на здравето. Започват гинекологични проблеми, либидото се скършва, при някои усещането за собствената им ненужност им развива синдрома на жертви.

Африканските жени нямат проблеми с либидото, въпреки че ходят голи - за тях кожата е нормалната дреха. Разголвайки се, те не се опитват да привлекат мъжките погледи, а значи не изпитват и никакъв импулс. Т.е. организмът им не страда от свръхпреработка на хормони. Слава Богу, последната колекция на Джорджо Армани в Милано показа положителна тенденция - никакви голи бедра, рамене и пъпове. А дизайнерът в прав текст заяви: "Много е лесно да постигнеш секси-ефект с разсъблечено тяло, но истинската чувственост не значи голота".

 

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Хората, които имат този навик, правят повече секс
Какво е социален махмурлук?
Защо пингвините не могат да летят?
4-те зодии, които биха процъфтявали на самотен остров
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме

Напишете дума/думи за търсене