Звезди в кухнята - Рийз Уидърспун

Ябълков пай

Продукти: 4 неголеми ябълки, 1 прахче ванилия, 2 с.л. захар, сокът от 1 портокал, желтъкът от 1 яйце, тесто тип "Бела".

Приготвяне: Почистете ябълките, нарежете ги на парчета и задушавайте на сляб огън 30 минути с ванилията, захарта и портокаловия сок. Изрежете 4 гръга с диаметър 15 см. от тестото. Подръжте ги в хладилника, намажете ги с желтък и отново сложете в хладилника. Смачкайте ябълките с вилица. Плодовата маса сложете в центъра на кръговете и внимателно ги сгънете и залепете краищата им. Печете 20 минути на 200 градуса.

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Филъри под очите ви разделят с тъмните кръгове и сенки
Най-големите мислители в зодиака
Разлики между зависимите и самодостатъчните жени
Начини, по които социалните медии укрепват романтичната връзка
Хората, които имат този навик, правят повече секс

Напишете дума/думи за търсене