Уентуърт Милър - беглецът към „Оскар”-а

 



Изпратено от: Илияна Иванова, 16 год., Русе.
Много ми хареса вашата рубрика, в която ние сами можем да пишем за нашите любимци:) Изпращам нещичко, което надявам се да хареса, всички фенове на Уент и на сериала „Бягство от затвора".
[[email protected]]

 

За кого бихте се сетили първо като чуете за сериала „Бягство от затвора"? Разбира се, че за главния герой Майкъл Скофийлд - млад, красив, умен, готов на всичко, за да помогне на близките си. Такъв ли е и в живота актьорът Уентуърт Милър, който ще бъде запомнен с едно от най-големите бягства в историята на телевизията.


На 2 юни 1972-а в Чипинг Нортън, Великобритания, когато се ражда Уентуърт Ърл Милър III. Във вените на Уент тече афро-американска, ямайска, английска, еврейска, германска, руска, френска, холандска, ливанска и сирийска кръв, тъй като родителите му имат различни корени. Уент е още бебе, когато семейството му се мести в Ню Йорк. Тук бъдещият актьор завършва училище. Дипломира се в Принстън със специалност „Английска литература". Още от малък Уент доказва своите качества и потенциал, но гимназията му лепват шеговития прякор „смрадливкото".


Докато следва в Принстън той участва в няколко актьорски трупи. След като се дипломира заминава за Лос Анджелис, за да преследва най-голямата си мечта - да бъде актьор. Началото е трудно за него. Намира само малки роли и се появява предимно в театъра. Участва като гост-актьор в „Бъфи убийцата на вампири" , „Шепот от отвъдното" , „Динотопия" , „Спешно отделение". Тогава го забелязва Марая Кери и го кани да се снима в два нейни видеоклипа. Годината е 2005-а, когато Уент получава първата си главна роля, без дори да осъзнава,че тя ще му донесе световна слава - тази на Майкъл Скофийлд в хитовия сериал „Бягство от затвора".

Така Уентуърт става любимец на хиляди фенове и фенки по цял свят. Получава дори и номинация за Златен глобус" за ролята си в сериала. За радост на многобройните му почитателки Уент все още е свободен и чака „жената на живота си", както самият той се изразява. Много често му приписват връзка с колежката му от „Бягство от затвора" - Сара Уейн Калийз, в която обаче няма нищо вярно. 

Пожелание
Дори на 37 години Уент е все така красив и сексапилен. Скоро започва снимки в киното и се надяваме да го видим в някоя запомняща се роля,която туко-виж му донесла и „Оскар". Аз лично най-искрено му го пожелавам и дано скоро да дойде и в България, където със сигурност има хиляди фенове!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Разлики между зависимите и самодостатъчните жени
Филъри под очите ви разделят с тъмните кръгове и сенки
Най-големите мислители в зодиака
Начини, по които социалните медии укрепват романтичната връзка
Хората, които имат този навик, правят повече секс

Напишете дума/думи за търсене