Развод ми дай и повече не ме мъчи

През 2009 г. много звезди проляха сълзи. Стабилни връзки се разпаднаха, любовта отлетя... Ето и най-драматичните раздели на годината.

Райна & Коцето: и краят накрая дойде

Дългогодишният романс на Райна и Коцето свърши през 2009 г. след множество слухове и предрекания през годините. Колкото и да се обичаха, те двамата бяха и много различни. По-скоро консервативна и затворена, Райна така и не свикна с уклона на любимия си към незавършващи нощи и разточителни гуляи. С неговата склонност към крайност в удоволствията и любовта му към (опасно) силни изживявания. И докато за Райна още не е сигурно дали е срещнала нова любов, Коцето призна, че е открил Надежда. Даже се замисля за деца.

Христо Сираков & Зара: традицията да има „бивша"

След буйна връзка с бизнесмена Христо Сираков, по-известен като „100-те манекенки", Зара остана сама. И така брадърката влезе в дългия списък на бивши манекенки, които са и бивши приятелки на донжуана. Въпреки че на няколко пъти бе засичана в компанията на различни мъже, Зара се кълне, че след Христо още не е открила любовта.

Софи & Дачо: изпяха си циганския романс

Софи Маринова и Дачо вече не живеят заедно. Беше един дълъг цигански романс, но 2009 г. се оказа фатална за Ромео и Жулиета. Сигурно си спомняте как преди време Софчето се изцепи в медиите, че ще удуши възлюбения си, ако не се оженят. След няколко неуспешни опита да минат под венчило явно Софка е решила да изпълни заканата си и Дачо си е плюл на петите: „От един месец сме разделени. Искал да се реализира човекът. Явно му е тъпо с мене, не знам. Сега няма да му преча. Щом иска да става звезда, да става. И на мене ми омръзнаха четири години лъжа за тая сватба", коментира певицата.

Аврил Лавин & Дерек Уибли: разреваха цяла Канада

Когато Аврил Лавин съобщи през септември, че слага край на тригодишния си брак с Дерек Уибли, като че ли нямаше много изненадани. Слуховете за проблеми в отношенията между двойката канадски музиканти пълзяха месеци преди това. А и Аврил обикновено беше виждана да купонясва без любимия си фронтмен на Sum 41. „С Дерек съм приятелка още от 17-годишна възраст - писа тя на уебсайта си. - Започнахме да излизаме заедно, когато бях на 19, а на 21 се омъжих за него. Благодарна съм за времето, което прекарахме заедно. Благодарна съм, че си оставаме приятели." Очевидно благодарността й беше толкова огромна, че тя остави на Дерек имението им в Ел Ей, струващо милиони долари. Още прясна-прясна от разлъката, Аврил не си губеше времето. И на 14 ноември беше забелязана да се гушка в лосанджелиски бар с известния властелин на женски сърца Вилмер Валдерама.


Дженифър Анистън & Джон Мейър: край на незрелите мъже!

На тазгодишните „Оскар"-и Дженифър Анистън показа на света новото си гадже Джон Мейър, с когото таблоидите я свързваха още от април 2008-а. 32-годишният певец стоеше стабилно зад гърба на 40-годишната си любовница и в онзи гаден момент, когато съвсем близо до тях стояха Брад Пит и Анджелина Джоли. Моралната и друга подкрепа обаче внезапно беше преустановена само няколко седмици по-късно, когато феновете на Джени разбраха, че връзката й с по-младото момче е в историята. Но това вече се беше случвало няколко пъти, затова когато Джон отново се завъртя в орбитата на Дженифър през септември, всички помислиха, че отношенията им са възобновени. Но както е с кърпените дрехи, и любовта им се разпадна на парчета. Говорител на Анистън обяви, че двамата са „само приятели"... По- късно в интервю Джени каза, че е сложила край на връзките си с незрели мъже...


Леонардо ди Каприо & Бар Рафаели: и любовта потъна като „Титаник"

Слабото място на Леонардо ди Каприо са дългокраките блондинки, обикновено супермодели. След пет години „иди ми-дойди ми" с Жизел Бюндхен двамата си казаха окончателно „сбогом" през 2005. Следващата му възлюбена беше красавицата от Израел Бар Рафаели, с която Лео изкара три години до юни, когато неизвестно кой реши да си вземе почивка от все по-напрегнатите отношения. Предполага се, че Бар го е зарязала, защото момичето иска една истинска, по-обвързваща връзка, която да премине в брак, семейство и дечица. Лео продължи с изследването на света на красивите девойки, с които обикаляше световните плажове и нощните заведения. Момичетата този път не бяха само блондинки, но и брюнетки, които в повечето случаи се оставяха слънцето да гали топлес телата им.

Още за любимите ви зведи може да прочетете в брой 53 на "Хай клуб".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Клип показва как рапърът Пи Диди бие и влачи бившата си приятелка
Филъри под очите ви разделят с тъмните кръгове и сенки
Разлики между зависимите и самодостатъчните жени
Най-големите мислители в зодиака
Начини, по които социалните медии укрепват романтичната връзка

Напишете дума/думи за търсене