Ретро шикът и цветята са актуални на плажа това лято

Моделите на “Долче и Габана” за 2014 г. са подчинени на тенденцията за ретро излъчване. Високата талия е много модна това лято.

С настъпването на май отпуската наближава и настроението се покачва, защото всичко наоколо е свежо и пълно със зеленина и цветя. И за да сме в тон със средата, няма да сгрешим, ако си купим бански с флорални мотиви, пише "24 часа". Именно това е тенденцията при плажното облекло за това лято. Колкото повече цветя, толкова по-добре!

Манията по тях тази година е огромна. Изглеждат невероятно женствено върху тялото. Срещат се всякакви десени - от макове до лалета и орхидеи. И не мислете, че за да носите тези привличащи окото щампи, е необходимо да имате манекенски мерки. Фигурата не е от значение. Предлагат се варианти, подходящи за всяка форма на тялото.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS

Ако има какво да прикривате, изберете цял бански с черна основа и бели орхидеи например. Тъмният цвят ще ви направи оптически по-слаби, а белите цветя ще внесат свежест в цялостния ви облик. Освен всичко останало целият бански е много удобен и няма да се притеснявате, че ще се изхлузи.

Ако има какво да прикривате, заложете на цял бански с черна основа и бели цветя.
Ако има какво да прикривате, заложете на цял бански с черна основа и бели цветя.

Това лято всичко е игра на цветове. По-светлите тонове трябва да бъдат разположени на местата, където се чувствате най-уверени. Още едно решение за пищните жени е да комбинират светла горна част с тъмна долна. Тази техника би свършила чудесна работа, ако имат притеснения относно ханша си.

Цветята не са единственото, с което ни изненадват дизайнерите тази година. На малко по-заден план, но също толкова актуални остават още няколко тенденции. Ретро вълната навлиза и при плажната мода. Моделите на "Долче и Габана" за 2014 г. отговарят напълно на изискванията за ретро шик. Райето е повече от задължително при банските, подчинени на този стил. Щампите на плодове и едрите точки също са много актуални. Долната част е с високо повдигната талия, а горната - с женствен
сутиен тип бриджитка, който оптически уголемява гърдите и те изглеждат по-стегнати. Преобладават червеното, синьото и жълтото. За да подсилите ретро стила, добавете шапка с широка периферия и обемни гривни. Тук обаче жените с по-пищни форми трябва да внимават. Долнищата, които са с висока талия, подчертават кръста, но показват всички недостатъци надолу. За да избегнете това, заложете на стандартно долнище.

 Модни са и банските с едно рамо. Те са нестандартни и интересни. Има ги във варианти с къдрици по краищата и пайети. В интернет магазините, а и не само там се предлагат цели бански с едно рамо в комплект с шал-пола. Когато ги съчетаете, сте напълно готови за вечерно плажно парти. Изглежда стилно, без особено голямо старание.

Спортният бански костюм тази година претърпява своята метаморфоза. От не особено женствен аксесоар става точно обратното. Представете си водолазен костюм, изрязан като късо потниче, което минава около врата. Точно това е предложението за тези, на които им харесва този стил, а не си падат по кокетните и кукленски бонбонени модели. Материята е неопренова, а цветовете са по-смели от обикновено. Има комбинации между електриковооранжево и лилаво. Облечени така, няма как да не съберете погледите на всички плажуващи.

Мъжете с анималистични принтове и плодове по шортите

Да видиш мъж с къси панталонки с флорален мотив, не е нещо ново или нечувано. Тази година обаче моделите за силния пол са повече от дръзки. Комбинации от неоновозелена основа и яркорозови цветя са само началото. Всякакви видове плодове, животни, та дори и образи на хора се настаняват в модата при мъжкото плажно обекло. И в интерес на истината не стои никак лошо. Особено пък на оформено тяло с тъмен тен.
Разбира се, ако нямате силуета на Аполон, за вас също има решение. Просто си купете малко по-дълги шорти в блед нюанс на лилавото или жълтото. Независимо от всичко важно е положителното ви настроение да е в големи дози. Тогава, каквито и бански да сложите, ще изглеждате зашеметяващо, защото това ще излъчвате и отвътре.

ЮМИ РЕДЖЕБ 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Хората, които имат този навик, правят повече секс
Какво е социален махмурлук?
4-те зодии, които биха процъфтявали на самотен остров
Защо пингвините не могат да летят?
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме

Напишете дума/думи за търсене