8 неща, които мъжете търсят в жената на мечтите си

"Една силна жена гради собствения си свят. Тя е човек, който е достатъчно мъдър, за да знае, че ще привлече мъжа, с когото с радост ще сподели."

Елън Й. Барие

В този свят има предостатъчно красиви жени. И повярвайте, това не е основният атрибут, който един мъж иска жената до него да притежава.

Какво наистина искат мъжете? Понякога става въпрос за съпруга-трофей, друг път за покорна слугиня. Но истинските мъже винаги търсят тези 8 черти в жените на своите мечти.

Интелигентност

Тя е ключът към сърцето на мъжа. Това е по-възбудително от дълбокото деколте. Всеки уверен в себе си господин иска партньор, който ще може да задоволи интелектуалните му нужди, а не да говори винаги за обувки, рокли и грим. Той иска да обсъждате с него чудесата на живота, на света, да го научите на нови неща и да се учите от него.

Характер

На мъжа му харесва, когато види жена да се смее от сърце, когато помага на слепец да пресече пътя или да играе футбол с децата в калта, без да се притеснява, че ще изцапа роклята си. Вашата истинска природа, способността да намирате общ език с всеки, умението ви да разсмивате околните, да сте себе си, е нещо, което кара мъжът да се влюби. Не е нужно да се преструвате. Просто бъдете жената, която сте, и той ще го оцени.

Целия текст четете тук

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак

Напишете дума/думи за търсене