Любимите парфюми на известните личности

За никого не е тайна, че известните личности държат на добрия външен вид. По-суетните от тях дори не напускат дома си без грим, прическа и тоалет, предварително одобрен от личния им стилист. Това е напълно разбираемо, тъй като те винаги предизвикват вниманието и попадат под светлината на прожекторите, дори когато най-малко го искат. Един важен елемент, който никоя папарашка снимка не може до улови - това е техният парфюм. Въпреки това, любимите ухания на известните личности не са тайна. В днешната статия ще ви издадем кои са любимите парфюми на едни от най-харесваните холивудски знаменитости. Вижте кои са те:

1. Kylie Jenner - Victoria’s Secret Coconut Passion

Започваме с една доста противоречива млада дама. Много хора биха казали, че тя е от тези знаменитости, които са станали известни без да имат особени таланти или заслуги. Въпреки това, през 2019 г. реалити звездата Кайли Дженър се превърна в най-младия милиардер в света, като измести от челното място - основателя на Facebook Марк Зукърбърг. Впечатляващо! Нейният любим парфюм е Coconut Passion от Victoria’s Secret. Този сладко ухание подхожда чудесно на нежната брюнетка. Преобладаващите нотки в този аромат са ванилия, кокос и момина сълза.

2. Brad Pitt - Armani Code for Men

Въпреки че скоро навърши 55 години, Брад Пит продължава да е един от най-харесваните и сексапилни мъже в Холивуд. Още повече, след като вече не е женен. Освен с множеството филмови статуетки, които е спечелил през годините, Брад Пит е прочут и с добрия си вкус. Един от неговите любими парфюми е Armani Code for Men. Не случайно това е един от най-популярните парфюми Armani. Този аромат очарова с модерен ориенталски аромат. Ако искате и вашият мъж да ухае като Брат, то подарете му пози парфюм.

3. Emilia Clarke – D&G The One

Със сигурност всички познавате нежната и сладка Емилия Кларк. Британската актриса очарова с ролята си в романтичната драма “Аз преди теб”. Истинският връх в кариерата й обаче е участието в известния сериал “Игра на тронове”, където Емилия се превъплъщава в противоречивия образ на Денерис Таргариен. Любимият парфюм на младата британска актриса е The One на Dolce & Gabbana. Впечатляващо ухание на този дамски парфюм се отваря със свежи цитрусово-плодови нотки - мандарина, бергамот и личи, последвани от нежното ухание на лилия и момина сълза. Определено това е аромат, с който няма да останете незабелязани.

4. Keanu Reeves - Helmut Lang Cuiron Pour Homme

Киану Рийвс е още едно холивудско момче, което се е превърнало в любимец на милиони жени по света. Освен секс символ, Киану е и успешен актьор. Той определено ще бъде запомнен с успешните си превъплъщения във филми като Матрицата и Джон Уик. Рийсв със сигурност не е от най-суетните знаменитости, тъй като папараците често го хващат да се разхожда по улиците небрежно облечен. Неговият запазен аромат е Cuiron Pour Homme на Helmut Lang. Този парфюм се отличава с изискан дървесни нотки, който подчертават мъжественото излъчване.

5. Selena Gomez - Marc Jacobs Daisy

Започнала кариерата си като Дисни звезда, днес Селена Гомез успешно развива кариерата си на модел, актриса и певица. Освен всички звездни задължения, Селена често подкрепя различни социални каузи. Нейният любим парфюм е Marc Jacobs Daisy. Няма нищо учудващо, тъй като този популярен аромат е цветен, женствен и ярък, точно като самата нея! Също така, опаковката с маргаритка е истинско бижу, което ще хареса на всяка дама.

Това бяха любимите парфюми на някои от известните холивудски знаменитости. Ако сте се чудили какъв парфюм използва някоя от тях, е, вече знаете!

Хората, които имат този навик, правят повече секс
Какво е социален махмурлук?
4-те зодии, които биха процъфтявали на самотен остров
Защо пингвините не могат да летят?
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме

Напишете дума/думи за търсене